English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Forandringene gir resultat
Skrevet av Thomas Myren, 10. september 2008, 19:23

Erik Hamrén har forsøkt å profesjonalisere Rosenborg ytterligere, og håper framgangen før landskampspausen var et positivt svar.- Trenere har litt forskjellige filosofier. Personlig mener jeg det er viktig å anvende kunnskap som fins i hele gruppen. Det handler om teamwork. Det er ikke bare én person som gjør alt i en klubb, og ikke én spiller som gjør alt på et lag, sier Hamrén til rbkweb.no.

Så langt har samarbeidet med ernæringsfysiologen Henning Svendsen fått mest oppmerksomhet. Flere av spillerne - deriblant Steffen Iversen - har vist framskritt etter omlegginga av kostholdet. I tillegg er idrettspsykolog Martin Thomsen Langagergaard blitt hentet inn.

- Jeg syns vi har fått et bra støtteapparat, men vi har behov av en fysisk trener. Siri (Marte Hollekim) er sykmeldt, og slutter i desember. I høst klarer vi oss uten fullt støtteapparat, men jeg ønsker å ha med eksperter, forteller Hamrén.

Den nye fysiske treneren vil også fungere som daglig leder av testlaboratoriet, og vil bli lønnet av Olympiatoppen. Hamrén legger opp til et tett samarbeid når den nyansatte er på plass.

- Det er kjempeviktig. Det er mange spesialister som er kunnskapsrike på sitt område, men om de ikke jobber i team, fungerer det ikke, sier RBK-treneren.

- Rosenborg er en klubb med sterke tradisjoner. Blir dine forandringer tatt godt i mot?

- Ja, det vil jeg si. Jeg har ikke kjent noen motstand i de sakene jeg hittil har villet gjennomføre. Tvert om syns jeg at klubben er åpen for å prøve noe nytt. Det tror jeg også var en av styrkene i Rosenborg, da man var som best. Jeg har pratet om det med Fredrik Winsnes, da han var i Aalborg. Nils Arne (Eggen) kom med nye ideer, det var ikke de samme hele tiden. Han utviklet seg som trener gjennom årene. Jeg føler det samme. Klubben er åpen for å bli bedre, og for å bli bedre må man forsøke ting som føles litt usikre.

- Hva konkret?

- Jeg vil helst ikke sammenligne med det som har vært tidligere, men jeg har jobbet med de bitene jeg tror skaper framgang. Vi har hatt litt trykk på kosthold, som vi har forsøkt å bli bedre på. Det er ikke alt man trenger å forandre helt, men mer utvikle og forbedre, avslutter Erik Hamrén.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Forandringene gir resultat» i forumet! Diskutér «Forandringene gir resultat» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb