English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Trenger tillit over tid
Skrevet av Thomas Myren, 16. mai 2007, 23:35

Alexander Tettey lyktes nok engang som midtbaneanker, og nå får han endelig det han ønsker seg: Tillit.- Det er en rolle der man må ha tillit. Det er viktig å få sjansen til å feile. Å spille en kamp sentralt og indreløper i den andre er ikke gunstig, slår U21-landslagsspilleren fast.

Knut Tørum tar ordene til seg, og ønsker nå å satse på Tettey sentralt på midtbanen.

- Jeg er innstilt på å gi Tettey sjansen over tid for at han skal kunne ta ut sitt beste. Han har alt som skal til for å lykkes i denne rollen. Nå er han i tillegg i storform, og det er et viktig kriterium når man skal ta fatt på nye oppgaver, mener Rosenborg-treneren.

Han synes Tettey gjør lagkameratene gode.

- Det ser ut som om laget setter seg med Tettey sentralt. Vi får både indreløperne og backene lenger opp i banen. Jeg merket stor forskjell fra sist. For eksempel er Roar (Strand) en eksponent for å spille andre gode inne i boksen, og som indreløper kan han det, konstaterer Tørum.

Mot Start brøt Tettey forsøk i mot, samtidig som han tok sjanser offensivt - og lyktes. Skyteglad var han også, og hadde blant annet et langskudd som strøk utsida av stolpen.

- Jeg føler jeg løste det defensive bra, og det offensive kommer seg. Jeg følte at jeg kunne slippe meg litt mer løs, forteller han.

- I begynnelsen lå han høyt og startet mange angrep. Da indreløperne ble mer stasjonære, falt han litt tilbake, men det var et riktig valg, utdyper Tørum.

I kveld er det lov å feire.

- Det var gledelig for både oss og hele Trøndelag at vi vant, smiler Alexander Tettey, som skal være i form til å gå i borgertog i morgen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Trenger tillit over tid» i forumet! Diskutér «- Trenger tillit over tid» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb