English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ny drakt til jul
Skrevet av Thomas Myren, 30. november 2005, 22:32

Rosenborg arbeider i øyeblikket med å få på plass nytt spillerantrekk innen den nye hovedsponsoravtalen med Narvesen trer i kraft.


NY SESONG, NY DRAKT: RBK-spillerne blir springende rundt i noe lignende i 2006.
Fotomanipulasjon: Thomas Myren

- Vesentlig forbedret avtale (23.09.2005)
Et skritt i riktig retning (31.03.2005)
Draktlansering med brask og bram (03.03.2005)
Ønsker dialog om drakta (16.04.2004)

- Nye drakter skal være klare til januar, bekrefter salgs- og markedsdirektør Erik Espeseth i Rosenborg.

2006-uniformen vil med andre ord bli tatt i bruk under treningsleiren på Gran Canaria. Supporterne må imidlertid vente med å sikre seg sine eksemplarer.

- Antagelig vil ikke replikatrøyer for salg komme før noe senere.

- Men burde dere ikke ha hatt disse klare til julehandelen? Brann hadde stor suksess med det i fjor...

- Det kunne vært en kjempetanke, men de er ikke klar for levering før et stykke ut på nyåret, så da blir det jo vanskelig, sier Espeseth.

Narvesen bruker farger likevel?
Det ble ramaskrik da Narvesen i september presenterte RBK-trøyer med en stor, grell og pastellfarget «N» i front. Rosenborg gikk like etterpå ut og bortimot lovet sponsorlogo i svart, men det er ikke fastslått og vedtatt.

- Når det gjelder fargebruk ser vi på alle mulige løsninger. Hadde vi vært alene på drakta hadde det ikke vært noe problem, men vi må se på totalen sammen med de andre draktsponsorene, sier Narvesen-markedssjef Helge Zimmer til rbkweb.com.

- Mange supportere mener at dere bør trykke «Narvesen» i stedet for å satse på fargeeffekt...

- «N»-en utnytter best det feltet vi har lov til å bruke i henhold til regelverket fra NFF, og vi får mulighet til å bygge større kjennskap til uthengskiltene våre, mens «Narvesen» er jo bedre kjent blant folk flest og er kanskje penere. «N» vs. «Narvesen» er en viktig diskusjon, og det sammen med fargebruk, er de to parameterne vi ser på når det gjelder å finne den endelige løsningen, forteller Zimmer.

Nytt Adidas-design
Det er uansett klart at selve drakten, som ble tatt i bruk foran 2004-sesongen, vil bli skiftet ut. Adidas lanserte et par forskjellige 2006-design i forbindelse med VM-omspillskampene i november, og Rosenborg vil ta i bruk ett av disse.

- Vi har et tett samarbeid med klubben der vi sammen titter på framtidige kolleksjoner. Vi har jobbet med to-tre ulike grunnforslag, som man siden kan tilpasse og forandre for å skape en "RBK-følelse", forteller Martin Eisele, nordisk produktsjef i Adidas.

I hjemmekampen mot Real Madrid høsten 1997 tok Rosenborg som første klubb i verden i bruk 1998-kolleksjonen til Adidas. Drakta var nok ikke den flotteste i historien, men den var til gjengjeld spesialsydd til RBK med blant annet innvevde klubbmerker i stoffet.

Drakta neste sesong blir nok ikke like unik. I stedet ser RBK ut til å velge samme variant som det tyske landslaget skal bruke i VM til sommeren. Eisele lover likevel å tilpasse drakta.

- Adidas legger alltid 100 prosent i det man gjør, og sjølsagt gjelder dette også for RBK, som er en av våre ledende klubber i Norden sammen med Brøndby i Danmark og Djurgården i Sverige. Vi prøver alltid å oppfylle ønskene til klubbene, avslutter han.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ny drakt til jul» i forumet! Diskutér «Ny drakt til jul» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb