English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Ubeseiret i år?
Skrevet av Thomas Myren, 6. mai 2003, 16:42

Ikke for å være hoverende, men noe av det mest spennende denne sesongen er å se hvor lenge Rosenborg blir værende ubeseiret i Tippeligaen.

I 1997 tapte Rosenborg kun én eneste kamp i løpet av hele sesongen. Nederlaget kom allerede i andre serierunde mot Lillestrøm på Åråsen. Matchvinner i kanarifuglenes 2-1-seier var faktisk en Rosenborger: Trond Egil Soltvedt laget et legendarisk selvmål, da vinden tok tilbakespillet til keeper og ballen fløy over hodet på Jørn Jamtfall og inn i nettmaskene.

Resten av sesongen forble RBK ubeseiret. 18 seire og 7 uavgjort, samt tapet på Romerrike, ga til sammen 87-20 i målforskjell! Det er hele 3,35 mål denne rette veien og kun 0,77 baklengs per kamp, det!

Årets sesong kan fort bli noe lignende. Etter fire serierunder har Rosenborg et målsnitt på henholdsvis 2,75 og 0,25. Den store forskjellen på 1997 og 2003 er at det ennå ikke har kommet noe tap.

Hos de fleste lag, deriblant både Viking og Sogndal som jager RBK, er spørsmålet når det første nederlaget kommer. Ingen forventer at noen av de to vestlandslagene skal karre seg gjennom 26 seriekamper der de tar poengene i samtlige.

For Rosenborgs vedkommende kan det derimot være aktuelt å spørre om det første nederlaget noen gang kommer.

Allerede på lørdag, i beste Tippekamp-tid, kan vi få svar på det spørsmålet. Serieleder mot serietoer på Stavanger stadion blir forhåpentligvis et spennende og fartsfylt oppgjør med mange mål.

Rosenborg har vanligvis hatt store problemer med Viking, særlig på bortebane, men generalprøven søndag før seriestart viste at det går an å vinne stort også i oljebyen.

Så får vi krysse fingrene og håpe at Rosenborgs målforskjell er blitt forbedret når dommer Tom Henning Øvrebø blåser av for full tid cirka klokka 17.45 på lørdag.

I så fall lever det store spørsmålet minst ei lita uke lenger:

Forblir Rosenborg ubeseiret i år?


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Ubeseiret i år?» i forumet! Diskutér «Kommentar: Ubeseiret i år?» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb