English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2023
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det som vi er best på
Skrevet av Thomas Myren, 10. november 2023, 19:35

Rosenborg fortsetter trolig i vanlig 4-3-3 i Sandefjord.

VS.


- Borte mot Vålerenga valgte vi å snu V-en på midtbanen og tenkte at det var smart mot det laget som vi skulle spille mot. Så valgte vi å spille vanlig 4-3-3 mot Molde. Det er det som vi er best på, og det som vi skal bli enda bedre på. Så det syns jeg ble riktig, kommenterer Svein Maalen til rbkweb.no.

Mye tyder derfor på at midtbanen blir den samme som sist.

- Det er sterk konkurranse, og vi er nødt til å vurdere fra kamp til kamp. Men både Sverre, Olaus og Ole leverte en god søknad sist, skryter treneren.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det har vært veldig mange negative rekker i høst. Nå kan dere derimot få tre seiere på rad.

- Det er det vi ønsker å få til nå. Det er litt sånn det er i fotball noen ganger; at du kan få sånne rekker. Nå har vi fokus på neste kamp borte mot Sandefjord. De spiller for livet, så det blir en ganske tøff kamp. Det kan bli vel så tøft i Sandefjord som mot Molde.

- Men vi skal vi angripe. Vi har veldig lyst til å ta tre poeng der òg. For nå er vi selvsagt i en posisjon der vi har lyst til å se litt oppover på tabellen.

- Hva lærte dere mot Molde?

- Det er første gang flere av spillerne har en så viktig rolle og spiller i sånne kamper som dette. Kanskje først og fremst Sander, Håkon og Sverre, men vi har jo en del andre spillere som heller ikke har spilt derby mot Molde før og som lærer seg hva det vil si og hva det betyr for folk. De får føle på stemninga og lidenskapen og hva som kreves for å vinne kampen. Det ligger det masse læring i. De kan ta det med seg i referansebanken og sørge for at neste gang vi skal spille sånne kamper, så vinner vi dem også.

- Og beste læringa er å vinne fotballkamper?

- Det er det alltid. Beste læringa er å vinne fotballkamper - og vinne dem fortjent. Det gjelder å ta med seg de riktige tingene fra kampen.

Rasmus Wiedesheim-Paul blir spissvikar for suspenderte Ole Selnæs og Isak Thorvaldsson. Noah Holm er høyaktuell for troppen etter fotoperasjonen i august, mens Markus Henriksen fortsatt ikke er kampklar - sjøl om han satt på benken som en slags inspirasjonskilde mot Molde.

Avspark på søndag er klokka 17. TV2 Sport Premium sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det som vi er best på» i forumet! Diskutér «- Det som vi er best på» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2023 RBKweb