English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2022
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Som keeper trenger man å spille
Skrevet av Thomas Myren, 27. juni 2022, 16:44

Julian Faye Lund er solgt til Bodø/Glimt.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Faye til Bodø/Glimt (26.06.22)

- Jeg føler at jeg aldri har fått satt meg ordentlig i RBK. Jeg har hatt veldig stor konkurranse der, men som keeper trenger man å spille. Jeg har godt av å prøve noe nytt og faktisk tilhøre et sted. Jeg skal jobbe hver dag for å bli bedre, uttaler Faye til glimt.no.

Han hadde utgående kontrakt med Rosenborg og ble trolig forholdsvis rimelig for seriemesterne. Sjøl om han ikke blir spilleberettiget før overgangsvinduet åpner 1. august, flytter han umiddelbart til Bodø.

- Jeg føler meg ønsket. De sier de ser noe i meg, så det gleder jeg meg veldig til. Jeg ønsker å utvikle meg, så etter mange kamper på benken håper jeg å endelig få spille litt.

23-åringen ble kjøpt fra Oppsal for sju år siden og var i tur og orden leid ut til Levanger, Mjøndalen og HamKam. I 2020 fikk han mye spille 13 kamper for Rosenborg som vikar for André Hansen, som var skadet og senere koronasyk. I alt ble det 20 opptredener.

Oppdatering:
Informasjonen fra Bodø/Glimt om at han skulle trene med laget i sommer var feil. Han blir i utgangspunktet værende i RBK ut juli.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Som keeper trenger man å spille» i forumet! Diskutér «- Som keeper trenger man å spille» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2022 RBKweb