English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2022
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Håper at vi kan avslutte med to fine opplevelser
Skrevet av Thomas Myren, 3. desember 2021, 14:09

Rosenborg er i ferd med å runde av en skuffende sesong.

VS.


- Nå har vi to kamper igjen. Det blir sikkert to kalde opplevelser som været er. Vi må få stablet litt folk på beina, innleder André Hansen til rbkweb.no.

Emil Ceide og Noah Holm er i den forbindelse ventet tilbake etter skader i kne og hofte, mens Stefano Vecchia blir med som reserve etter hodesmellen for fire uker siden.

- Vi møter et godt Stabæk-lag, som kjemper for å holde seg. Nadderud har vært en litt tøff nøtt for oss - i hvert fall i min tid i klubben. Så det er ingenting som er opplest og vedtatt der nede. Det er heller ingen "walk in the park" i den siste hjemmekampen mot Strømsgodset, advarer Hansen.

- Jeg håper at vi kan se ut som et fotballag i de to neste kampene òg. Forhåpentligvis kan vi klare noe mer offensivt, sånn at totalpakka blir bra.

- Det gjelder å avslutte sesongen med to seire.

- Uansett hvordan vi vrir og vender på det: Det vil være kjempetrist om det ikke blir e-cup. Det vil i så fall være første gang på de åtte årene jeg har vært her at vi ikke skal spille e-cup.

- Men du må starte et sted. Du kan snakke så mye du vil om titler og e-cup om du ikke ser ut som et fotballag. Jeg håper at vi kan avslutte med to fine opplevelser.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hva lærte dere mot Bodø/Glimt?

- Jeg er veldig stolt av laget, fordi vi så ut som et fotballag igjen. Vi trenger ikke å snakke så mye om det som har vært i år, for det er lett å gå i den fella hver gang. Hvis vi ikke hadde møtt opp som et fotballag denne gangen, kunne vi fort ha blitt vasket av banen.

- Én ting er å si at vi skal gå ut som et fotballag, noe annet er å gjøre det. Vi må og bør bli bedre med ballen og i vårt eget offensive angrepsspill, men du må starte et sted. Vi startet med det defensive. Det var på en måte det som var inngangen i Molde òg, men da lignet det ikke grisen - i hvert fall i store perioder.

- Vi klarte å justere. Vi møtte Norges beste fotballag og holder nullen. Vi ser ut som et kollektiv, og da kan du få til ting.

- Dere burde ha scoret og skulle dessuten fått straffe.

- Det så ut som en straffe, men sånn har det blitt: Når man ikke er helt i dytten, er det ikke alltid at marginene går vår vei. Men det var noe å ta med seg.

- Du rundet 250 kamper.

- Jeg må innrømme at jeg er litt stolt over det. Det er ganske mange kamper, og det viser at jeg har vært her i noen år. Jeg håper at det ikke stopper med det. Det handler om å ta på seg fotballsko og keeperhansker og gå ut og jobbe hver eneste dag både for å bli bedre og for å hjelpe laget.

- Selv om det har vært noen år der vi dessverre ikke har vært så gode som det vi ønsker å være - og det er veldig mentalt tøft fordi forventningene og kravene er store, er fortsatt det artigste for meg å spille fotball. Per nå er det ikke noen større og bedre klubb for meg å spille i enn Rosenborg. Det er ikke bare noe jeg sier for å få frasene fram. Kort fortalt er dette en bragd i min karriere.

- Kjetil Knutsen er glad for å være ønsket. Er dere spente på hvem som blir ny trener.

- Ja, selvfølgelig er vi det. I tråd med at det ikke har vært så veldig mye lekkasjer fra omverden, har det vært veldig lite prat om det internt. Sjøl om det ikke har sett sånn ut på banen, har det ikke vært så veldig mye fokus på dette. Det er ikke det som er samtaleemnet hver dag ved frokostbordet.

- Det blir viktig å avslutte på en god måte både for hver egen del og for ham som skal gå av som fotballmann, altså vår nåværende sjef. Og så er det viktig å få avklart dette snart. Fordi toget går fort, og vi må være på stasjonen fra dag én når vi begynner neste år. Vi har ikke noe tid å miste. Jeg håper det blir en avklaring snart.

Det er mulig at kampen blir flyttet til Mjøndalen på grunn av frossen bane på Nadderud. Avgjørelse blir først tatt søndag. Avspark blir uansett klokka 17. Eurosport Pluss 1 sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Håper at vi kan avslutte med to fine opplevelser» i forumet! Diskutér «- Håper at vi kan avslutte med to fine opplevelser» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2022 RBKweb