English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Serbecic ferdig i Rosenborg
Skrevet av Thomas Myren, 23. november 2021, 16:56

Besim Serbecic bekrefter at han forlater Lerkendal når kontrakten går ut ved nyttår.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Serbecic avslo nok et tilbud (23.08.21)

- Jeg mener fortsatt at jeg ikke har fått muligheten til å vise meg fram. Jeg syns jeg har spilt OK når jeg har fått spille, men jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har fått en større sjanse. Jeg har prøvd å være profesjonell hele veien selv om jeg ikke har spilt, kommenterer Serbecic til Nidaros.

Midtstopperen ble før sesongen hentet tilbake etter å ha vært leid ut til Sarajevo i halvannet år. I begynnelsen av sesongen fikk han en del spilletid, da Holmar Eyjolfsson var skadet.

RBK ønsket å forlenge kontrakten, men Serbecic avslo tre tilbud. Rosenborg skal da ha akseptert et bud et fra en belgisk klubb, men spilleren ble ikke sjøl enig med budgiveren om sin personlige avtale.

Etterpå har han havnet bak også Pavle Vagic i køa for å få spille.

- Da jeg var på lån i Sarajevo og kom tilbake, så fikk jeg beskjed om at jeg skulle spille mer, men det har ikke skjedd. Det er i fortiden, så nå skal jeg se framover. Jeg skal glemme de siste månedene, men sånn er livet og fotballen. Man vet aldri, oppsummerer Serbecic, som ser ut til å stanse på 23 kamper og tre mål.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Serbecic ferdig i Rosenborg» i forumet! Diskutér «Serbecic ferdig i Rosenborg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb