English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Skadeprosent som er langt over normalt
Skrevet av Thomas Myren, 19. november 2021, 17:33

Åge Hareide må endre på laget også før sin andre og siste kamp i Molde som Rosenborg-trener.

VS.


- Vi har igjen endt opp med et par stykker som er skadet. Vi har skiftet og byttet mye og hatt en skadeprosent som er langt over det som er normalt. Det har vært vårt største problem og det vanskeligste å håndtere, uttaler Hareide til Adresseavisen.

Emil Ceide måtte stå over U21-landskampene mot Finland og Aserbajdsjan etter å ha skadet hoftebøyeren mot Brann. Først i morgen blir det bestemt om han blir med til Molde som reserve.

- Det er en vurdering om vi skal belaste ham nå eller vente til Bodø/Glimt-kampen, forteller Hareide.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Det er allerede bekreftet at Stefano Vecchia bare blir reserve, sjøl om vingen i dag trente som vanlig igjen etter å ha skallet med Markus Henriksen for nøyaktig to uker siden. Ingen av ulykkesfuglene kunne spille i Bergen, men nå er Henriksen i likhet med Per Ciljan Skjelbred friskmeldt. Sistnevnte fikk problemer med leggen mot Lillestrøm.

Carlo Holse må igjen vikariere som back fordi Erlend Reitan soner karantene for fire gule kort. Derfor blir det få vinger å velge blant. Noah Holm får i stedet trolig selskap av Olaus Skarsem og Dino Islamovic i angrep.

Anders Konradsen trente alternativt tidligere i uka, men indreløperen sitter igjen på benken. Jonathan Augustinsson (lyske), Adrian Pereira (skulder) og Vebjørn Hoff (akilles) er ute for året.

Hareide ble som kjent ansatt etter bortekampen mot erkerivalene i fjor. I 2003 ble det 2-0-seier over gamleklubben. Det skal sies at det ble spilt treningskamp på Røkkeløkka samme høst.

Avspark på søndag er klokka 19. Eurosport Norge sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Skadeprosent som er langt over normalt» i forumet! Diskutér «- Skadeprosent som er langt over normalt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb