English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi legger oss lavere på utebane
Skrevet av Thomas Myren, 19. september 2021, 20:10

For fjerde kamp på rad skiftet Rosenborg formasjon.

- Vi forsøker å legge oss lavere på utebane og gjøre oss mer kompakte. Vi har stor fart framme og kan kontre. Vi ville "fange" Sarpsborg, kontre på dem og score målene på den måten, forklarer Åge Hareide til Eurosport.

Mens RBK spilte 4-4-2 mot Rennes og 4-2-1-3 mot Viking, var laget tilbake i vanlig 4-3-3 mot Tromsø. I kveld ble det plutselig 3-4-1-2, som defensivt mer var 3-4-3.

- Stefano ligger bak de to forreste. Emil og Noah ligger på topp, og Emil vandrer fra side til side. Stefano ligger sentralt og er veldig god i mellomrommet. Han er en dyktig fotballspiller, og vi får stor nytte av ham der, syns Hareide.

- Hvordan oppsummerer du kampen?

- Det var 2-0 til pause, og vi hadde relativt god kontroll. Enda bedre kontroll blir det når vi får 3-0. Det var unødvendig å gi dem noen muligheter i det hele tatt, men de kaster mye folk framover og vi kunne ha gjort 4-1. Det ble en veldig åpen kamp i 2. omgang, men det er et godt resultat for oss på bortebane.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi legger oss lavere på utebane» i forumet! Diskutér «- Vi legger oss lavere på utebane» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb