English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er sånn det er
Skrevet av Thomas Myren, 17. september 2021, 07:37

Rosenborg må stadig gjøre endringer på midtbanen fordi Alexander Tettey ikke spiller bortekamper på kunstgress.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er vi fullstendig klare over. Det er derfor at vi har fylt på med midtbanespillere. Vi satte sist inn Per Ciljan, som har erfaring sånn som Tettey. Markus kommer også snart tilbake, kommenterer Åge Hareide til rbkweb.no.

- Er det likevel uheldig med stadige bytter på midtbanen?

- Det er sånn det er. Vi kan ikke gjøre så mye med det. Vi må også holde i gang troppen, og det er mange som fortjener å spille. Det kan være godt å ha friske bein.

- Vi har vært gjennom en periode med mange kamper. Nå er det litt roligere, og vi kan trene gjennom uka igjen. Det vil gagne laget mye, tror treneren.

Pavle Vagic vikarierte for Tettey mot Odd og Viking, men svensken sliter med lysken og er uaktuell i Sarpsborg. I stedet er nevnte Per Ciljan Skjelbred aktuell fra start for første gang siden han skadet leggen for tre måneder siden.

Det meste tyder på at Anders Konradsen får tillit i femte kamp på rad. Etter salget av Kristoffer Zachariassen og skaden til Vebjørn Hoff har nordlendingen med utgående kontrakt fått mye spilletid.

- Han spiller godt. Han gjorde også en god kamp sist. Det er veldig kjekt at Anders har fått styr på kroppen sin, for han er en god fotballspiller, syn Hareide.

- Vil Rosenborg ha ham med videre?

- Vi har ikke gjort noe konkret framstøt ennå, men det må nesten Micke svare på.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er sånn det er» i forumet! Diskutér «- Det er sånn det er» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb