English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Hadde ikke så mange symptomer
Skrevet av Thomas Myren, 16. januar 2021, 16:19

Besim Serbecic ble koronasyk på tampen av leieoppholdet i Sarajevo.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Det var i november at midtstopperen ble smittet.

- Jeg hadde ikke så mange symptomer. Det gikk fint, for jeg var bare litt syk. Jeg har antistoffer i kroppen, så jeg håper å være ferdig med det nå, forteller Serbecic til Nidaros.

Som hell i uhell slipper han i likhet med Rasmus Wiedesheim-Paul dermed innreisekarantene etter å ha landet på Værnes i dag. Holmar Eyjolfsson, Carlo Holse og Dino Islamovic mister derimot den første uka med fellestreninger, som starter opp igjen på mandag.

Etter halvannet år som leiesoldat i hjemlandet er Serbecic altså tilbake i Rosenborg og klar for å kjempe om den ledige plassen i midtforsvaret etter at Tore Reginiussen forsvant.

- Jeg er veldig glad for å være tilbake. Jeg hadde en god tid i Bosnia hvor jeg spilte mye og vant to trofeer, men nå tenker jeg kun på Norge og Rosenborg. Jeg skal kjempe om plassen i laget, så det tror jeg blir bra, uttaler 22-åringen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Hadde ikke så mange symptomer» i forumet! Diskutér «- Hadde ikke så mange symptomer» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb