English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Adegbenro til Norrköping
Skrevet av Thomas Myren, 13. januar 2021, 16:12

Samuel Adegbenro fortsetter karrieren i Sverige.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Nå trengte jeg forandringer. Jeg tror dette kan være bra for meg, uttaler Adegbenro til Nidaros.

For andre vinteren på rad selger Rosenborg altså en ving til Norrköping: I fjor ble Jonathan Levi solgt etter at budet på Pål-André Helland ble avslått. Det er uklart hvor mye svenskene betaler for Adegbenro, som hadde kontrakt ut året.

Nigerianeren ble en umiddelbart helt som matchvinnende innbytter både borte og hjemme i de avgjørende kvalifiseringskampene mot Ajax sommeren 2017, men han fikk aldri spille fast over lengre perioder. Spesielt ankelskaden i 2018 ødela mye. I fjor tok Emil Ceide over som venstreving.

I august var RBK og Hatayspor enige om en overgang, som likevel strandet. Det var derfor ikke så overraskende at det i stedet ble klubbskifte nå i vinter.

- Jeg er så lei meg for at jeg ikke fikk vist enda mer av det jeg kan i Rosenborg. Jeg vil si unnskyld for at jeg ikke fikk til det, sier Adegbenro, som noterte seg 16 mål på 83 kamper.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Adegbenro til Norrköping» i forumet! Diskutér «Adegbenro til Norrköping» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb