English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi må rett og slett bare skjerpe oss
Skrevet av Thomas Karlsen, 29. november 2020, 22:27

Med fire kamper igjen må Rosenborg konsentrere seg om å sikre europacup.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

BODØ (rbkweb.no): - Jeg gidder ikke å dra fram tabellen i dag. Vi får prøve å vinne de resterende fotballkampene vi skal stille opp i. Så vi må rett og slett bare skjerpe oss, slår André Hansen fast.

Heldigvis spilte Vålerenga på 3. plass bare 1-1 mot Sarpsborg i kveld. Med seier i Oslo neste mandag vil RBK gå forbi på tabellen.

Det vil kreve bedre prestasjoner enn mot Bodø/Glimt for Rosenborg, som står med tre strake tap med elleve mål i mot.

- Det er forferdelig. Du må se framover, men du må erkjenne at det er fryktelig svakt. De forgående kampene er veldig spesielle. Jeg gjør en feil sjøl mot Viking, der det er en straffe som aldri skulle ha vært straffe. Vi er heller ikke dyktige nok individuelt mot Brann, analyserer Hansen.

- I dag er det mer tilbake til kollektive ting: Vi blir for lett spilt av i press og takler ikke én-mot-én-situasjoner godt nok. Jeg syns vi for så vidt er greit med på 0-2, for vi har våre sjanser og spiller kontrollert. Mot Viking og Brann slipper vi oss løs uten å tenke på det bak oss, og det blir hønsefotball. Men når vi får 0-3, ser vi ikke ut som et fotballag lenger. Og det skal ikke skje.

- Ga dere opp på slutten?

- Jeg håper ikke det, for det er stor forskjell på å tape 1-3 og 1-5 - særlig mentalt og hvordan man framstår for omverdenen, ikke minst overfor dem som følger oss.

- Hvordan var det å spille uten å ha trent med laget på tre uker?

- Det hadde vært stor forskjell om jeg hadde vært 21. Da hadde jeg nok tenkt mer på negative konsekvenser. Nå har jeg vært med såpass lenge og spilt såpass mange kamper at jeg heller ser på det som at det er deilig å være tilbake på banen etter ufrivillig å ha sittet i karantene.

- Hvordan var vurderingene om hvor lenge du skulle være i smittekarantene?

- Nå er det ikke jeg som er eksperten på detaljene, men vi måtte være ærlige på at det hadde vært kontakt gjennom trening. Med hensyn på klubben og at eliteserien skulle gjennomføres, var det riktig å ta en ny karantene fra da Markus fikk påvist smitte.

- Nå blir det godt med ei uke med vanlig trening?

- Selvsagt. Det sier seg sjøl at du er bedre forberedt keepermessig ved normal fotballtrening. Men det er et spesielt år og spesielle omstendigheter, og du må bare løse det på best mulig måte.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må rett og slett bare skjerpe oss» i forumet! Diskutér «- Vi må rett og slett bare skjerpe oss» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb