English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Har gledet meg veldig, veldig lenge
Skrevet av Thomas Myren, 21. november 2020, 12:20

Etter utsettelser på bortimot åtte måneder er det endelig klart for prestisjeoppgjøret mellom Rosenborg og Brann.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det skulle være første seriekamp, så det skal bli veldig gøy å møte Brann her på Lerkendal. Det er utrolig kjedelig at vi ikke får fylt opp stadion, men dette er en kamp som jeg har gledet meg til veldig, veldig lenge. Så det skal ose energi av meg og hele laget når vi spiller på tirsdag, smiler Kristoffer Zachariassen til rbkweb.no.

Denne gang er det ekstra mange koblinger til motstanderen for indreløperen, som hadde sesongkort på Brann stadion som barn. Siden forrige møte har Eirik Horneland byttet benk og blitt assistent i Bergen. Mange av Rosenborg-spillerne har også hatt Kåre Ingebrigtsen som trener.

- Det er selvfølgelig veldig spesielt - både for oss, for supporterne og for hele bøtteballetten. Jeg gleder meg til å se Horneland igjen. Jeg gleder meg også til å spille mot flere av Brann-gutta, for jeg har alltid syntes at det har vært gøy å spille mot Brann. Jeg håper at det blir nok en fin kamp og god opplevelse, kommenterer Zachariassen.

- Det gjelder å reise seg etter 0-3-tapet for Viking.

- Vi har veldig mye å revansjere fra kampen i Stavanger. Jeg tror alle kjenner den kampen ennå, for det var vondt, irriterende og frustrerende. Så jeg gleder meg veldig til Brann-kampen. Vi skal ut og skikkelig revansjere oss. Vi skal vise at det som skjedde i Stavanger ikke skal skje igjen. Vi skal reise oss med tre poeng.

- Det er dessuten viktig å vinne for etterpå venter toppkamper mot Bodø/Glimt og Molde.

- Helt klart er det viktig å vinne. Det er viktig å vinne hver eneste kamp framover. Det blir noen tøffe kamper. Vi er et topplag, så vi må ut og dominere og vise at vi er gode til å bryte ned motstanderen. Vi skal mure igjen bakover igjen og bøtte inn med mål! For det ligger mye mål i dette laget.

- Hvordan syns du den nye midtbanen med Skjelbred og Henriksen fungerer?

- Jeg syns det funker veldig bra. Det er to spillere med sinnssykt mye rutine og som har spilt mange kamper i store ligaer. Jeg nyter å spille med dem og prøver å ta lærdom for hver kamp.

- Hva fikk dere ut av treningskampene mot Nardo og Levanger?

- Vi får bra utbytte i form av at vi får øvd på å spille mot lag som legger seg lavt. Vi har ballen mye i laget, må prøve å bryte ned og skape mye sjanser. Jeg syns vi spiller en bra kamp mot Nardo, mens kampen mot Levanger blir veldig preget av at vi ikke scorer på de sjansene som vi får. Det blir litt frustrerende utover kampen at vi kommer til veldig mye nesten store sjanser.

- Men slike kamper er mye bedre enn trening. Jeg håper at vi får se noen fine bilder, men vi får helt sikkert også se noen bilder av det som ikke var så bra og som vi er nødt til å luke vekk. Alt i alt er det veldig greit å ha disse treningskampene.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Har gledet meg veldig, veldig lenge» i forumet! Diskutér «- Har gledet meg veldig, veldig lenge» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb