English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Angrer på treningskampene
Skrevet av Thomas Myren, 19. november 2020, 17:57

Rosenborg utfordret smittevernreglene til Norges Fotballforbund mot Nardo og Levanger.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- I ettertid ser vi at det var unødvendig å spille de kampene. Det tar vi lærdom av, uttaler klubblege Reidar Due til Eurosport.

For å hindre smitte av koronaviruset har det denne sesongen vært strenge regler for å spille treningskamper. NFF Trøndelag ga tillatelse til at RBK2 fikk delta i påfunnet Sparebank1 Cup etter at 2. divisjon ble avsluttet.

Etter at Rosenborg fylte opp reservelaget med førstelagsspillere i de to siste kampene mot Nardo og Levanger, har forbundet imidlertid bedt om forklaring. I utgangspunktet skal klubber fra eliteserien og 1. divisjon nemlig bare spille mot hverandre.

- Fra et smittevernståsted ser vi at de kampene ikke burde blitt spilt, erkjenner Due.

Situasjonen ble ikke bedre etter at det i går ble kjent at en Nardo-spiller er koronasmittet. Heldigvis slipper Rosenborg-spillerne smittekarantene siden at nærkontakten skjedde så tidlig som forrige onsdag.

- Vi fikk beskjed om smitten av smittevernkontoret. RBK er ikke en del av det smittekartet. Det er en lettelse for oss og norsk fotball generelt, avslutter Due.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Angrer på treningskampene» i forumet! Diskutér «Angrer på treningskampene» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb