English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Mye bedre enn trening
Skrevet av Thomas Myren, 17. november 2020, 21:10

Det sterkeste RBK2-laget i historien maktet først på overtid å score mot Levanger.


SEIERHERRENE: Etter 92 minutter avgjorde Per Ciljan Skjelbred treningskampen.

Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Bilder fra RBK2 - Levanger

- Hvis du ser på navnene, er det vel ikke så langt unna, smiler Åge Hareide når han blir konfrontert med påstanden til rbkweb.no.

Sånn som i 5-1-seieren over Nardo på onsdag valgte Rosenborg nemlig å utnytte allerede avtalt kamp i lokale Sparebank1 Cup til å pleie formen før serieinnspurten.

Sjøl om RBK2 stilte med bare førstelagsspillere på Lerkendal, ble 1-0-seieren altså først sikret to minutter på overtid, da Per Ciljan Skjelbred styrte et innlegg fra Gjermund Åsen inn ved stolperota.

Rasmus Wiedesheim-Paul misbrukte en stor sjanse i hver omgang ved å sende innlegg utenfor, mens en utespiller reddet på streken etter at Emil Ceide hadde rundet keeper. I motsatt ende av banen imponerte Julian Faye Lund med et flott tigersprang.

- Denne cupen kom opp fordi 2. divisjon ble avsluttet. Vi har folk vekk på landslagsoppdrag, så det er mindre folk på trening. Når vi fikk sjansen til å spille disse kampene, kan vi like godt matche de som er hjemme. Derfor bestemte vi oss for å stille med så mange som mulig. Sist byttet vi litt mer. Nå hadde vi mer den faste elleveren, forteller Hareide.

- Hvilket utbytte har dere fått av kampene?

- Det er treningsmessig godt utbytte. Vi er bare 16 spillere på trening, og vi må helst ha to fulle lag på feltet for å få tilsvarende god trening. Sånn sett er det mye bedre enn trening. Å få kjørt gjennom 90 minutter er viktig - også for de som ikke har spilt så mye.

- Wiedesheim-Paul har dessuten godt utbytte av å bli kjent med nye lagkamerater?

- Det har han absolutt. Det må også til.

- Hva syns du om kampen i kveld?

- Levanger forsvarte seg godt. Det er det som vi opplever her, så det er grei øving. Vi er ineffektive, og det går litt for sakte. Det må vi bare jobbe med.

- Prestasjonsmessig er det ikke bra nok. Vi er solide nok defensivt, men framover må vi sette ballen i mål når vi får muligheten. Det ville ha løst mye å ha scoret mål tidlig på dem.

PS! André Hansen og Markus Henriksen var i smittekarantene i Oslo etter nærkontakt med koronasyke Omar Elabdellaoui, mens Holmar Eyjolfsson, Carlo Holse og Dino Islamovic fortsatt får lov til å spille landskamper.

PPS! Anders Konradsen og Pål-André Helland er begge leggskadet.

Kampfakta

RBK21-0Levanger
Per Ciljan Skjelbred 90

Tirsdag 17. november 2020 18:00
Sparebank1 Cup, Lerkendal stadion
ingen tilskuere og vist på direktesport.no

Rosenborg [4-3-3]
Julian Faye Lund - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Pa Konate (Erlend Reitan 46) - Per Ciljan Skjelbred, Edvard Tagseth, Kristoffer Zachariassen - Emil Ceide, Rasmus Wiedesheim-Paul, Samuel Adegbenro (Gjermund Åsen 46)

Gult kort RBK: Per Ciljan Skjelbred

Ubenyttet reserve: Sander Tangvik, Warren Kamanzi, Mikkel Ceide, Pawel Chrupalla og Oscar Solnørdal


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Mye bedre enn trening» i forumet! Diskutér «- Mye bedre enn trening» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb