English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Hansen og Henriksen står over
Skrevet av Thomas Myren, 13. november 2020, 22:33

André Hansen og Markus Henriksen spiller ikke landskampene i Romania og Østerrike.

Norges Fotballforbund har bestemt at bare spillere bosatt i utlandet skal delta på søndag og onsdag for å hindre smitte av koronaviruset.

Dermed forlater de to Rosenborg-spillerne troppen i likhet med Patrick Berg og Marius Lode fra Bodø/Glimt og Sondre Rossbach fra Odd.

- Dette er en krevende situasjon med mange dilemmaer. Vi ønsker ikke å utfordre unntakene i forskriftene. Vi tenker derfor å la spillere som spiller i norske klubber være igjen i smittekarantene i Norge. Dette gjør vi for å hindre at det sprer seg smitte i det norske samfunnet. Slik vi vurderer situasjonen kan norske spillere som er bosatt i utlandet reise ut av landet fordi de ikke skal returnere til Norge, sier fotballpresident Terje Svendsen.

De fem omtalte spillerne må i ti dager karantene etter å ha vært i nærkontakt med koronasyke Omar Elabdellaoui. Dermed mister de seriekampene sine neste helg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Hansen og Henriksen står over» i forumet! Diskutér «Hansen og Henriksen står over» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb