English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Trolig karantene for Hansen og Henriksen
Skrevet av Thomas Myren, 13. november 2020, 16:10

André Hansen og Markus Henriksen får sannsynligvis ikke spille mot Brann etter koronasmitte på landslaget.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

I dag ble det kjent at Omar Elabdellaoui er koronasyk. I utgangspunktet betyr dette at alle landslagsspillerne fra norske klubber må i karantene.

- Hvis vi forholder oss til norske regler vil det si at Markus og André skal i ti dagers karantene. Men vi må ta alt med et forbehold. Nå vet ikke jeg hva landslaget og Folkehelseinstituttet diskuterer, kommenterer Rosenborg-lege Reidar Due til Adresseavisen.

- Dette har ingen innvirkning på resten av RBK-troppen. Smittekilden er funnet, og den har ingenting med Trondheim å gjøre, påpeker Due.

Det gjenstår fortsatt å se om landskampene i Romania på søndag og i Østerrike på onsdag blir spilt som planlagt. Det særnorske kravet om at alle lagkameratene skal i karantene, gjelder naturligvis ikke i utlandet.

Derimot kan det bli aktuelt for Rosenborg å nekte Hansen og Henriksen å reise videre fra Oslo dersom norske myndigheter gjør alvor ut av snakket om å ilegge alle idrettsutøvere innreisekarantene etter å ha vært i utlandet. Dersom en slik forskriftsendring blir satt i kraft snarest, vil Holmar Eyjolfsson, Carlo Holse og Dino Islamovic alle bli rammet ved hjemkomst fra sine landslagsoppdrag.

I mellomtida har Brann sitt å stri med før kampen på Lerkendal neste helg. Hele bortelaget er i karantene fram til onsdag etter at både Daouda Bamba og Fredrik Haugen har blitt koronasmittet.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Trolig karantene for Hansen og Henriksen» i forumet! Diskutér «Trolig karantene for Hansen og Henriksen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb