English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi har ikke dommeren med oss
Skrevet av Thomas Myren, 8. november 2020, 20:30

Tore Reginiussen ble offer for et fotballjustismord mot Viking.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi har ikke dommeren med oss, men vi gjør ikke noen god kamp sjøl. Vi får se oss sjøl i speilet, sier lagkapteinen til Eurosport.

Like fullt ødela feildømminga til Kai Erik Steen for Rosenborg: Veton Berisha var dessuten offside, men det ble aldri blåst for annet enn hands av Reginiussen, da ei langpasning landet på underarma hans. Situasjonen skjedde uansett langt utenfor 16-meteren, og Berisha skulle aldri fått mulighet til å ordne ledelse fra straffemerket.

- Det er klart at det frustrerende. Det er visstnok fjerdedommeren som dømmer den. Han står et stykke unna. At de klarer å få det til å bli straffe er merkelig. Jeg tror ikke dommeren ser det i det hele tatt. Plutselig ut av intet blåser han straffe, forteller Reginiussen.

- Jeg vet ikke hvilken vurdering som blir gjort, men det er tungt å få den tidlig i mot. Så får de to mål til før pause. Da er det kjørt.

- Dere spilte Viking inn i kampen med mange brudd i mot.

- Vi har altfor høy feilprosent på det som vi gjør. Vi slår bort så mye baller og får så mange brudd i mot. Vi blir enige i pausen om at vi skal gå ut og prøve i 2. omgang, men det blir aldri noe ordentlig ut av det.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «-  Vi har ikke dommeren med oss» i forumet! Diskutér «- Vi har ikke dommeren med oss» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb