English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det preger oss litt for mye
Skrevet av Thomas Myren, 8. november 2020, 20:14

Gjensynet med Stavanger ble et mareritt for Åge Hareide.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Gamleklubben vant hele 3-0. Kai Erik Steen ga Viking tidlig et helt feilaktig straffespark etter at Tore Reginiussen hadde handset utenfor 16-meteren.

Etterpå fulgte André Hansen opp med å sparke ballen rett i rompa på Yann-Erik de Lanlay, sånn at den spratt i mål. Og for å gni det inn, var Viljar Vevatne offside, da han rett før pause puttet en retur etter at Rolf Vikstøl først hadde stupheadet i stolpen.

- Vi fikk en forferdelig start. Vi får idømt et straffespark som ikke skal være straffespark og kommer bak. Viking får entusiasme, og så gjør vi også feil. Vi klarer ikke helt å reise oss etter den personlige feilen, konstaterer Hareide til Eurosport.

- Det er en fullt fortjent Viking-seier. De kan demme opp for oss og ligge og kontre. Det er en ønskesituasjon for dem, og vi klarer ikke å ta tak i kampen, sånn som vi burde ha gjort.

- Noen ganger er det sånn i fotball at du har noen forferdelige "off"-dager. Tilfeldigheter kan vende kamper. Det som skjer i forbindelse med straffesparket er uheldig for inngangen i kampen for oss, og det preger oss litt for mye. Men vi skal kunne opptre annerledes selv om det er en stor feil av dommeren, konkluderer treneren.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det preger oss litt for mye» i forumet! Diskutér «- Det preger oss litt for mye» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb