English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg er med for fullt igjen
Skrevet av Thomas Myren, 6. oktober 2020, 07:40

André Hansen er ikke lenger bare vikar på landslaget.


Foto: Thomas Myren

- Jeg er med for fullt igjen. Jeg hadde en samtale med Lars før forrige samling, da jeg var skadet, røper Hansen overfor rbkweb.no.

Rosenborg-keeperen ga seg på landslaget for tre år siden, men han gjorde comeback mot Færøyene i juni i fjor fordi både Rune Jarstein og Ørjan Nyland var skadet. Han var vikar igjen noen måneder senere.

Uttaket i troppen til EM-omspillskampen mot Serbia og møtene med Romania og Nord-Irland i nasjonsligaen er imidlertid det første uten forbehold siden 2017.

Hansen er trolig fortsatt tredjevalg for Norge, men konkurrentene sliter med spilletid. Nyland meldte i går skadeforfall samtidig som at kontrakten med Aston Villa ble opphevet.

- Sånn i utgangspunktet er jeg med de neste to årene og ut VM-kvaliken. Jeg er med for fullt og på lik linje med alle andre og konkurrerer om å være med i både tropp og for å få spilletid. Så får jeg ta ei ny vurdering når de to årene har gått, kommenterer Hansen.

- Hvorfor vil du være med igjen?

- Bakgrunnen for å trekke seg tilbake for tre år siden var totalsituasjonen. Familiesituasjonen tilsier at det er mulig å bidra igjen. I de første ukene av koronapausen kjente jeg på at fotballivet ikke varer evig. Jeg har lyst til å få med meg enkelte ting. Vi har god mulighet til å nå et EM-sluttspill, og jeg syns det ser veldig lovende ut. Ikke minst syns jeg Lars Lagerbäck er en veldig bra trener.

- Hvordan blir det å møte Serbia på torsdag?

- Det blir veldig spennende! Det er ikke så ulikt playoff-kampene som vi i Rosenborg har spilt de siste årene i Europa, så jeg kjenner til formatet og hva som står på spill.

- Guttene som er ute og spiller i de europeiske ligaene, ser ut som å være "on fire" - særlig han på topp, så jeg gleder meg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er med for fullt igjen» i forumet! Diskutér «- Jeg er med for fullt igjen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb