English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg ønsker ham lykke til!
Skrevet av Thomas Myren, 3. oktober 2020, 14:21

Dino Islamovic utkonkurrerte Torgeir Børven. Nå blir Rasmus Wiedesheim-Paul ny utfordrer.

VS.


- Sånn er det i en klubb som Rosenborg. Det kommer alltid til å være konkurranse, kommenterer Islamovic til rbkweb.no.

- Hva tenker du om at Børven ble solgt?

- Hva skal jeg si? Det var hans valg å ta et nytt steg i karrieren. Jeg ønsker ham lykke til!

Sjøl om overgangen fra Halmstad formelt er gjennomført, kommer ikke Wiedesholm-Paul til Trondheim før neste helg. Årsaken er at han, flere av lagkameratene og begge trenerne i forrige uke ble smittet av koronaviruset. Ledet av juniortreneren vant Halmstad likevel 2-0 over Ljungskile.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Det betyr at Islamovic igjen er sjølskreven som midtspiss mot Odd i morgen. Begge lagene har 35 poeng, men RBK på sølvplass har åtte flere plussmål.

- Det er bare opp på hesten igjen. Det er klart at det blir en tøff kamp, men det bare å kjøre på igjen, kommenterer Islamovic.

- Samtidig er det en fin mulighet til å rykke fra Odd.

- Det er klart. Vi har like mange poeng, så tre poeng er ganske viktig i kampen om andreplassen. Vi har vært bra hjemme, og det skal vi fortsette med.

- Hva lærte dere av kampen mot PSV?

- Det var en tøff kamp. Jeg syns likevel at vi gjør det helt OK. Dessverre får vi ikke mål på våre sjanser. Vi har ganske mange halvsjanser som vi ikke realiserer.

- De straffer oss - spesielt på andremålet. Vi er i gang i 2. omgang. Vi går ut på banen igjen og dominerer de første 15 minuttene, men så blir det 0-2. Det blir en bratt oppoverbakke etter det.

- Det var tungt å komme tilbake da.

- Det er klart. Spesielt når det er play-off og vi møter et riktig bra lag, er det viktig at man helst får det første målet. Det er ofte det første målet som er det viktigste.

- Hvordan er det å være ute av e-cup?

- Det er klart at vi er ekstremt skuffet. Det hadde hjulpet på inntrykket av sesongen å spille Europa League. Dessverre gikk det ikke veien. Vi får avslutte med en så bra plassering i eliteserien at vi kan spille i Europa neste år igjen.

- Hvordan var det å debutere for Montenegro mot Kypros i september?

- Det var kjempekult! Det var litt ulike omstendigheter med karantene, og jeg fikk ikke reise til Montenegro og være med på forberedelsene, men det var ekstremt kult å gjøre debut.

- Det har nå ordnet seg med karanteneunntak, sånn at du får lov til å spille de kommende landskampene på hjemmebane.

- Det er flott at det ble løst. Jeg er ekstremt glad for at jeg får reise dit og spille. Så kan jeg komme tilbake og hjelpe Rosenborg med å sikre andreplassen, lover Islamovic.

Vegar Eggen Hedenstad måtte gi seg etter en smell mot PSV. Erlend Reitan er naturlig vikar som høyreback om konkurrenten ikke kan spille mot Odd.

Dessuten er Anders Konradsen tilgjengelig igjen etter å ha sonet karantene mot nederlederne. Spørsmålet er om det er plass til nordlendingen på midtbanen etter at Markus Henriksen har ankommet og hvem som i så fall må vike.

Avspark på Lerkendal er klokka 20.30. Eurosport Norge sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg ønsker ham lykke til!» i forumet! Diskutér «- Jeg ønsker ham lykke til!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb