English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Et unødvendig balltap av meg
Skrevet av Thomas Myren, 1. oktober 2020, 22:32

I sin første Rosenborg-kamp på åtte år tabbet Markus Henriksen seg ut da PSV Eindhoven avgjorde.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er to enkle mål. Det første målet er på et godt innlegg, der han får stå litt for fri og heade. Andremålet er et unødvendig balltap av meg, der de får seg ei god kontring. Etter litt klabb og babb får de satt ballen i mål, konstaterer Henriksen overfor rbkweb.no.

- Du gjør en tabbe som i praksis ødelegger spenninga i kampen.

- Det er en del av det å være fotballspiller. Du må tørre å ha ballen og tørre å gjøre feil. Det er sånn du lærer. Det var bra det var meg, for det klarer jeg å leve fint med.

- Den siste halvtimen ble tung på stillinga 0-2.

- Selvfølgelig. Jo mer vi ligger under, jo vanskeligere er det. PSV er et veldig godt fotballag, så da blir det tøft.

- Med unntak av den store sjansen til Reginiussen før pause, sleit dere med å komme til avslutninger på stillinga 0-0 og 0-1.

- Jeg er helt enig med deg. Vi hadde et par gode innleggsmuligheter, der vi kanskje tar én eller to touch for mye og blir stoppet akkurat i siste liten. Det er der vi må forbedre oss.

- Jeg syns i oppspillsfasen er vi ganske bra, men vi mangler det siste lille på siste tredjedel av banen - den sise pasninga og det siste medløpet. Bevegelsene lugger litt.

- Jeg syns vi gjør en ålreit match, men de er hakket hvassere der det gjelder - foran mål. Når vi møter god motstand, blir vi hardt straffet. I sånne kamper får vi lære av det.

- Hvordan syns du den nye midtbanen med deg og Skjelbred bak Zachariassen fungetrte?

- Jeg syns taktikken fungerte fint. Vi lå kompakte og klarte å styre spillet. Jeg syns vi hadde ballen mest - spesielt i de første 45-60 minuttene. Vi blir litt slitne etter at de får scoringene, som gir dem energiinnsprøytning. Etterpå blir det tyngre og tøffere.

- Hvordan er det å sitte igjen uten gruppespill?

- Det var en skuffet gjeng. Det er skuffende, for alle fotballspillere ønsker å spille på de største arenaene. Men det kommer ny kamp allerede på søndag. Nå er det viktig å komme seg opp på hesten igjen og krige for alle poengene. For det er elleve "finaler" igjen. Vi ønsker å vinne hver og en av dem.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Et unødvendig balltap av meg» i forumet! Diskutér «- Et unødvendig balltap av meg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb