English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Alltid skuffende å tape fotballkamper
Skrevet av Thomas Myren, 1. oktober 2020, 22:23

0-2-nederlaget mot PSV Eindhoven var det første tapet til Åge Hareide på fire år.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Etter 0-1-tapet for Montenegro i oktober 2016 ledet Hareide Danmark i 34 kamper uten tap etter ordinær tid. Dessuten var han ubeseiret i de første fem kampene som ny Rosenborg-sjef.

- Det er alltid skuffende å tape fotballkamper - og viktige kamper, som dette var. Men vi har også elleve viktige kamper igjen i ligaen, for å sikre oss Europa-spill neste år, så vi må kikke framover, kommenterer Hareide.

- I fotball handler det om å komme seg jæklig fort opp på hesten igjen og ikke deppe for lenge. Vi tar med oss de gode tingene vi hadde i kampen, og så må vi arbeide videre med det aller viktigste; å sette ballen i mål.

- Hvordan syns du dere presterte i kveld?

- Vi ligger fint og har relativt bra styr på dem. De er gode på overgangsspill, og det visste vi. Derfor måtte vi være veldig varsomme og ikke havne i de situasjonene der vi mistet ballen. Det skjedde ved det andre målet. Det er feil, og vi må lære av dem.

- Vi må bare bli bedre - spesielt framover. Jeg syns vi spillemessig og oppspillsmessig så OK ut, men på siste tredjedel av banen var vi ikke skarpe nok. Vi skaper noen, men ikke nok målsjanser til å utfordre PSV. Vi fikk en gedigen sjanse ti minutter før slutt, der vi kan sette inn 1-2 og sikkert skape panikk hos dem, men sånn er fotballen.

- Vi må jobbe hardt med mål om å få Rosenborg så bra som mulig. Jeg syns det har vært vanskelig å komme inn midt i sesongen og spille kamper umiddelbart. Den sjuende kamper kommer i helga mot Odd. Vi har stort sett bare spilt kamper og restituert.

- Det er lite arbeid vi egentlig får gjort på feltet. Vi må taktisk begynne et sted, og det letteste er å gjøre laget solid defensivt. Så får vi jobbe derfra framover i banen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Alltid skuffende å tape fotballkamper» i forumet! Diskutér «- Alltid skuffende å tape fotballkamper» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb