English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Friske bein gjorde en forandring
Skrevet av Thomas Myren, 13. september 2020, 21:18

Åge Hareide lyktes bedre med byttene enn laguttaket i comebacket mot Strømsgodset.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
Den nygamle Rosenborg-treneren valgte å starte med André Hansen, Anders Konradsen, Per Ciljan Skjelbred og Samuel Adegbenro, som alle nettopp var tilbake etter langtidsskader - i tillegg til Tore Reginiussen, som sto over landskampen mot Nord-Irland etter smell i hodet mot Østerrike.

- Det var gambling. Men det var så viktig å få dem i gang alle sammen. De har vært ute og de må begynne en gang. De er viktige for laget og uten tvil gode spillere, kommenterer Hareide til Nidaros.

Vrakede Carlo Holse, Dino Islamovic og Edvard Tagseth bidro til at det likevel ble poeng til slutt.

- Det så dårlig ut på 3-1, men Carlo, Edvard og Dino kom inn med friske bein og gjorde en forandring. Da så vi skarpere ut, og vi får det viktige 3-2-målet, som gjorde dem engstelige. Psykologi i fotball er merkelig, for kampen endra fullstendig karakter, konstaterer Hareide, som var misfornøyd med det meste som skjedde i forkant:

- Det er for mange feil, for mye slurv og pasninger som gjør at Godset skaper sjanser og scorer mål. Vi sliter med å klarere en corner som fører til baklengs. Det blir for enkelt, og vi kan ikke gjøre det slik. Man må akseptere feil i fotball, men feilmarginen må ned.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Friske bein gjorde en forandring» i forumet! Diskutér «- Friske bein gjorde en forandring» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb