English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er kaosspill
Skrevet av Thomas Myren, 13. september 2020, 21:06

Et etterlengtet mål fra Per Ciljan Skjelbred bidro til å berge uavgjort i Drammen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Ett poeng etter en sånn kamp, når vi ligger under 3-1, er kanskje greit, kommenterer Skjelbred til Eurosport.

Midtbaneveteranen hadde ikke scoret siden februar 2014 for Hertha Berlin og ikke siden sommeren 2011 for Rosenborg, da han kontrollert reduserte etter 84 minutter mot Strømsgodset.

- Det er kaosspill. Vi slipper inn to mål på de første to sjansene. De presser oss i starten, og vi gjør unødvendige feil. Vi vet at det er kunstgress og annerledes, men så annerledes skal det ikke være. Vi gjør det vanskelig for oss sjøl, mener Skjelbred.

- Strømsgodset er bra i press og står høyt, men vi vet at de slipper seg ned når de blir trøtte. Dessverre ble de ikke så slitne så fort som vi håpet på, men vi hadde nok sjanser. Vi måtte bare holde tempo.

- Problemet er at vi spiller litt for mye feil. Da får vi ikke holdt ballen i laget. Vi stresser litt for mye framover i stedet for bare å spille og la dem springe.

- Hvordan var det å spille hele kampen for din del?

- Det har ikke vært de beste månedene for min del. Jeg har vært mye skadet og har ikke fått trent så godt. Det merkes at motoren ikke er helt på plass, og 90 minutter for meg i dag er nesten i overkant av det jeg trodde sjøl. Men jeg trenger det. Det er viktige kamper som kommer framover, og hvis jeg skal være med og bidra, trenger jeg noen kilometre i banken.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er kaosspill» i forumet! Diskutér «- Det er kaosspill» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb