English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Inspirerende og givende
Skrevet av Thomas Myren, 12. september 2020, 23:30

Rosenborg-spillerne har fått et godt inntrykk av Åge Hareide i løpet av den første treningsuka.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg syns det har vært inspirerende og givende. Det er noen nye tanker og ideer. Det er god variasjon i øktene våre, sånn at vi både får trent taktisk og ikke minst opprettholdt spruten i beina med spill på mindre flater, forklarer André Hansen til rbkweb.no.

- Blir det også spennende med første kamp med ny trener?

- Det er alltid det. Vi vet likevel at ting ikke endrer på seg 1-2-3 sjøl om man skifter trener med nye tanker. Så vi må være åpne for at ikke alt sitter på første forsøk. Men jeg tror det skal bli veldig bra.

Førstekeeperen er tilbake mellom stengene ni uker etter at han pådro seg lyskestrekk i hjemmekampen mot nettopp Strømsgodset.

- Det går bra. Jeg trener for fullt, og kroppen kjennes bra ut. Da kan jeg ikke klage, kommenterer Hansen.

- Jeg fikk et anslag på seks uker. Det gikk noe over, men det er ganske mange kamper igjen som skal spilles. Det minner meg litt om 2016. Da jeg også var ute med skade, men jeg fikk med meg en tredjedel av sesongen på forhånd og en tredjedel på slutten. Da er det ikke så galt likevel.

- Vi er så å si halvspilt i eliteserien. Og jeg håper at vi skal klare å karre oss videre inn i det som vi liker å spille på høsten, Europa League. Så det er ikke helsvart sjøl om det har vært noen lange uker.

- Det er fortsatt mange muligheter utover sesongen.

- Bare det å spille fotballkamper er stort på det personlige plan. Det å bidra inn mot laget er også deilig. Det er kjedelig å drive alene i gymmen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Inspirerende og givende» i forumet! Diskutér «- Inspirerende og givende» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb