English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Arbeider iherdig med å sikre hjemmekamp
Skrevet av Thomas Myren, 7. september 2020, 17:59

Rosenborg får bistand fra Norges Fotballforbund i et forsøk på å beholde hjemmebanefordelen mot Alanyaspor ved avansement i europaligakvalifiseringa.Kan miste hjemmefordelen ved avansement (01.09.20)

Stiftet: 1948
Hjemby: Alanya, Tyrkia
Hjemmebane: Bahcesehir Okulları Stadyumu
Meritter: ingen
Forrige sesong: 5. plass
alanyaspor.org.tr
Vinneren av Ventspils - RBK neste torsdag får i utgangspunktet hjemmekamp mot Alanyaspor uka etter. Problemet er at reisende fra Tyrkia til Norge er pålagt innreisekarantene i ti dager for å hindre smitte av koronaviruset.

- De kan ikke reise til Lerkendal uten noe unntak, konstaterer NFF-konkurrentedirektør Nils Fisketjønn overfor Eurosport.

Myndighetene ga unntak for Norge - Østerrike i forrige uke. Torsdag sendte fotballforbundet brev til Statsministerens kontor for å få fortgang i prosessen med å få ordnet et generelt karanteneunntak for bortelag før Rosenborg - Alanyaspor og EM-omspillskampen Norge - Serbia to uker senere.

- Etter torsdag kveld har vi hatt et møte med klubbene. Status er at vi får et svar i løpet av denne uken, forhåpentligvis på onsdag. Dette er et unntak fra loven, så det er ikke rett fram. Det skal gjennom mange ledd, konstaterer Fisketjønn.

Dersom tyrkerne ikke slipper innreisekarantene, vil UEFA pålegge RBK å gjennomføre kampen i 3. runde på nøytral bane i et annet land. Det er tilrettelagt for å bruke baner i Hellas, Kypros, Ungarn og Polen, men Rosenborg kan velge et annet land der begge lag fritt kan reise til og hjem fra.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Arbeider iherdig med å sikre hjemmekamp» i forumet! Diskutér «Arbeider iherdig med å sikre hjemmekamp» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb