English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Har vært uvanlig for meg
Skrevet av Thomas Myren, 7. september 2020, 07:44

I løpet av de to første månedene av Rosenborg-gjensynet har Per Ciljan Skjelbred bare vært kampklar i halvannen uke.


Foto: Thomas Myren

- Skadene kommer akkurat etter hverandre. Det er ikke uvanlig at de gjør det, men det har vært uvanlig for meg, kommenterer Skjelbred overfor rbkweb.no.

Etter å ha mistet den første måneden etter gratisovergangen fra Hertha Berlin med leggskade, spilte midtbaneveteranen sin første kamp på Lerkendal på ni år mot Viking 30. juli. Han rakk også å bidra mot Odd, før han skadet låret mot Sarpsborg.

Skjelbred trente som normalt igjen fredag og lørdag og friskmelder seg sjøl før møtet med Strømsgodset:

- Jeg har aldri hatt hamstringsstrekk før, men låret er bra. Jeg har nesten ikke kjent noe siden den første uka, men jeg må bare komme meg i kampform igjen - og bli vant til ballen og å ha folk rundt meg. Det er det samme som med leggen; du må begynne på nytt.

- Det har vært mye skader og trøblete, men for meg privat og personlig - skader eller ikke - har det vært godt å komme hjem, være en del av gruppa og sett alle andre her.

- Halve sesongen er heldigvis fortsatt igjen.

- Ja, det er mye kamper. Nå gjelder det bare å få dette i orden og matchformen inn. Så skal det bli en fin høst.

- Også for Rosenborg sin del?

- Også for Rosenborg sin del - så klart! Vi får håpe at vi klarer å krige oss gjennom kvaliken og får en fin høst med europaligakamper - og ikke minst seriekamper. Sjøl om det har vært en trøblete sesong på den ene og andre måten, ville det ha vært viktig for gruppa her.

- Det er også mulig å klatre på serietabellen.

- Så klart er det muligheter. Det er muligheter til alt! Det er opp til oss sjøl. Det handler om å få godfølelsen og vinne kamper. Desto viktigere blir europaligaen dette året.

- Hva blir fokuset den første uka med Hareide, før kampen mot Strømsgodset?

- Det blir å bli kjent med hverandre. Og hvordan vi skal gjøre det i forhold til presset og spillestil. Fotball er ikke så veldig vanskelig, men det er noen ting vi må trykke på for å det mer klart. Fortsettelsen blir spennende!

- Hvor mye får dere til på ei uke?

- Flesteparten av spillerne er borte. Vi er ikke så mange, så det er begrenset med tid og muligheter. Men sånn er det for de fleste av klubbene.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Har vært uvanlig for meg» i forumet! Diskutér «- Har vært uvanlig for meg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb