English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg har aldri vært så i dytten som nå
Skrevet av Thomas Myren, 3. september 2020, 16:10

Erlend Reitan vokser på tilliten som høyreback.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har aldri vært så i dytten som det jeg er nå. Jeg syns jeg blir mye tryggere og roligere for hver kamp som går. Jeg håper at jeg får bygge videre på det, smiler Reitan til rbkweb.no.

Duellen med Vegar Eggen Hedenstad har stadig blitt utsatt - og blir kanskje avlyst: En lårstrekk gjorde at Reitan mistet generalprøven og de sju første seriekampene. Han var tilbake som innbytter mot Start og fikk "friplass" på laget fordi Hedenstad skadet leggen i neste kamp.

Da Hedenstad ble friskmeldt mot Aalesund, ble han plassert på venstreback som erstatter for Anders Trondsen og Birger Meling. Reitan har derfor beholdt plassen og har startet åtte kamper på rad.

Sjøl om det sånn sett ikke er kåret en seierherre i konkurranse om å spille høyreback, er det verdt å merke seg at bare Reitan så langt har fått forlenget kontrakten:

- Det er et godt poeng. Så får det være opp til Micke og klubben om det har noe å si. Det kommer vel noen nye backer etter hvert, tenker jeg.

- Du håper naturligvis på tillit også fra Hareide?

- Det gjør jeg. Det er opp til meg å vise at jeg er den rette.

- Hvordan blir det å få ny trener?

- Det blir fint å få inn noen nye ideer. Jeg vet veldig godt hvem han er, og jeg gleder meg veldig til å lære av Åge - sånn som jeg har gjort av mange andre.

- Kreftene tok slutt mot Stabæk.

- Det er en av grunnene til at vi blir så baktunge. Vi sliter med å komme oss opp i press og blir veldig lave. Det er frustrerende.

- Også i perioder av førsteomgangen sliter vi med å finne ut av presset vårt. Sånn er det. Vi kan velge mellom å legge oss ned og grine eller å jobbe videre. Det er bare å stå på.

- Hva tenker du om fortsettelsen for Rosenborg i september?

- Vi har sittet med en følelse av at vi har vært litt i dytten. Vi kan ikke grave oss helt ned etter en dårlig match mot Stabæk. Vi fikk med oss ett poeng, og vi skal være klare for å ta tre poeng mot Godset og så ta oss videre i Europa.

- Det er fortsatt 14 kamper igjen av serien, så veldig mye gjenstår.

- Ja, det er masse kamper igjen. Vi hadde ei lita rekke, som vi kan bygge videre på. Vi må ikke tenke for mye på det som har vært, men vi må ta med oss det som har vært positivt. Vi må trene godt og være klare.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg har aldri vært så i dytten som nå» i forumet! Diskutér «- Jeg har aldri vært så i dytten som nå» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb