English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Hver gang vi får ballen, spiller vi den til en blå!
Skrevet av Thomas Myren, 30. juli 2020, 23:39

Trond Henriksen var frustrert før pause mot Viking.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi er altfor vide og altfor lange i forsvarsspillet. De får trædd ballen gjennom, og vi klarer ikke å sideforskyve. Vi står og venter i stedet for å gå når ballen går. Og hver gang vi får ballen, spiller vi den bætre meg til en blå! konstaterer Henriksen overfor rbkweb.no.

- Det er klart at da spiller vi på oss brudd og kontringsmuligheter hele tida. Det er nettopp det Viking er gode på. Poengene som de har fått, har stort sett vært på det spillet at de vinner ballen og spiller den langt gjennom på (Veton) Berisha og de to andre på topp, som har bra fart.

- Hva gjorde dere bedre etter pause?

- Alt - utenom keeperspillet! For keeperspillet var stort sett kjempebra i førsteomgangen òg.

- Jeg syns vi spiller en ålreit omgang. Vi er mye sikrere med ballen og bruker midtbanen mer i oppspillet - spesielt gjennom Per. Vi klarer å vende spillet er mye tøffere i førsteforsvaret og prøver å bryte foran. Vi er offensive i det defensive.

- Samtidig må de framover, og da får vi noen gode kontringsmuligheter. Vi klarer å komme rundt på kantene. I 2. omgang er det veldig mye bra.

- Ga det trygghet at dere tidlig fikk 2-0?

- Jeg var aldri trygg i denne kampen, når det er som det er. Men det var i hvert fall godt å score 2-0. Vi fortsetter å spille bra. Da vi fikk 3-0, trodde jeg at dette ikke kunne gå galt. Jeg må ha par-tre mål før jeg føler meg helt trygg!

- Hvordan syns du Skjelbred bidro på midtbanen?

- Jeg syns han spiller seg opp. Han som alle de andre hadde noen dumme ballmist. Vi klarte ikke å ta tak i kampen. Men Per er en av foregangsfigurene i andreomgangen gjennom at han vil ha ballen hele tida. Han er kvikk i føttene, spiller andre god, vender spillet og er arrig i forsvarsspillet. Jeg er veldig fornøyd med Per. Husk at det er fem uker siden han hadde spilt fotballkamp.

- Hvorfor valgte du å starte med Hovland i stedet for Valsvik?

- Fordi vi har tre jevngode stoppere. Vi må holde alle i gang for det er to kamper i uka. Vi må gi dem kamptrening. Det var ikke fordi Gustav har vært dårlig, for han har vært veldig bra. Tore hvilte for to kamper siden, og vi valgte å gjøre det samme med Gustav nå. Men så ble det ikke hvile likevel ...

- Jeg syns Gustav og Even i løpet av andreomgangen spiller seg veldig opp. Det er klart at det er tøft å komme inn samtidig som at det ikke helt fungerer. Begge framstår veldig solide i andreomgangen.

- Regner du med å kunne bruke Skjelbred på søndag igjen?

- Jeg har ikke tenkt på det ennå. Det må få roet seg litt ned først. Vi i trenergjengen skal møte opp tidlig i morgen og sjekke hvem som kan spille. Vi må ha elleve mest mulig friske folk på banen mot Odd.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Hver gang vi får ballen, spiller vi den til en blå!» i forumet! Diskutér «- Hver gang vi får ballen, spiller vi den til en blå!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb