English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Utrolig at vi ikke klarer å få satt ballen i mål!
Skrevet av Thomas Myren, 26. juli 2020, 23:54

Trond Henriksen tapte sin første kamp som Rosenborg-trener siden mai 2008.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg syns ikke at Haugesund er steingode heller, men de kjemper. De var et hakk bedre enn oss i førsteomgangen, men i andreomgangen burde vi i hvert fall ha scoret ett mål, sier Henriksen til Eurosport.

- Det ble likevel for få sjanser.

- Det går for seint i førsteomgangen. Det er for dårlig tempo med ballen. I stedet for å vende opp i angrepsretningen snur vi oss og spiller tilbake. Vi hadde overtak i midtbaneleddet i førsteomgangen, og spesielt motsatt indreløper burde vi ha brukt atskillig mer.

- I andreomgangen tar vi mer tak i det. Vi prøver å justere hele veien for å få gjort noe med kampbildet. Vi kjører litt skjevt md to spisser. Konradsen må ut, Per kan ikke komme inn fordi han kjenner det i leggen.

- Likevel syns jeg at vi trykker på. Sjøl om det ikke var finspill, satte vi dem under trykk. Det er utrolig at vi ikke klarer å få satt den ballen i mål!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Utrolig at vi ikke klarer å få satt ballen i mål!» i forumet! Diskutér «- Utrolig at vi ikke klarer å få satt ballen i mål!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb