English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Et stort steg i riktig retning
Skrevet av Thomas Karlsen, 12. juli 2020, 11:13

En småskadet Pål-André Helland var superinnbytter mot Strømsgodset med ledermål og to målgivende pasninger.Høyrevingen bristet et ribbein mot Vålerenga og ble plassert på benken etter å ha spilt med smerter mot Stabæk. Etter en knapp time kom han på banen, og bare minutter senere stanget han Rosenborg i ledelsen med sitt første hodemål siden serieåpninga mot Aalesund i 2015:

- Det er som å sykle å heade! gliser Helland til rbkweb.no.

- Fortell om situasjonen!

- Jeg ser at det åpner seg et bra rom mellom stopper og back. Backen ligger litt for bredt og driver på med ballwatching, så det er rom for meg å stikke mellom. Jeg får kontakt med Gjermund, som slår et godt innlegg. Han får litt hjelp av en forsvarsspiller, som forlenger ballen på veien, men det var bare å sette den!

- Du startet kampen på benken. Hvordan syns du dere gjorde det i 1. omgang?

- Jeg syns den første halvtimen er for svak, men i det siste kvarteret av 1. omgang dominererer vi sånn som vi skal gjøre på Lerkendal. Da står vi og spiller inne på deres halvdel og er offensive i markeringa bakfra, som gjør at vi står etter med laget og får gunstige brudd på dem.

- 2. omgang blir litt "tut og kjør" før vi endrer litt på kampbildet og får det der vi vil ha det. Vi er også litt for svake i fire-fem minutter etter at vi går opp til 1-0.

- Dere har nå to 3-0-seiere på rad.

- Det er et stort steg i riktig retning. Fortsatt har vi en god del å gå på, men å score tre mål og holde nullen må man si seg fornøyd med. Vi vet at vi har mer å jobbe med, men det hadde vært fryktelig kjedelig å være utlært.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Et stort steg i riktig retning» i forumet! Diskutér «- Et stort steg i riktig retning» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb