English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg har noen dager ennå
Skrevet av Thomas Myren, 9. juli 2020, 07:54

Trond Henriksen har ikke bestemt seg for angrepsrekke mot Strømsgodset.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg ville ha treninga her på meg for å se hvordan den ble og hvordan guttene er, før jeg tar den endelige beslutninga rundt det. Jeg har noen dager ennå, påpeker Henriksen til rbkweb.no.

Samuel Adegbenro er fortsatt uaktuell med ankelskade. Med det gode innhoppet mot Stabæk har Dino Islamovic blitt het kandidat til å starte sammen med Torgeir Børven. I så fall ryker trolig Emil Ceide, som har vært vikar i de siste kampene.

- Emil er litt opp og ned. Han er en ung spiller, og han har et potensial som er høyt - spesielt offensivt. Han er klart en truende spiller, som er utrolig god én mot én. Men han har litt å jobbe med i forhold til defensiv struktur, syns Henriksen.

André Hansen er fortsatt usikker etter å ha gitt seg med lysketrøbbel under oppvarminga på Nadderud. Julian Faye Lund fikk dermed sin offisielle debut fem år etter han kom til klubben.

- Han tok det veldig bra. Når du er keeper er det litt annerledes, for du er litt alene innimellom. Men han taklet veldig bra å bli kastet inn ti minutter før kampen. Jeg er veldig fornøyd med det som Julian gjorde, skryter treneren.

- Som keeper var han også veldig fornøyd med å holde nullen.

- Ja, det var også en fordel. Det er alltid artig å holde nullen. Når du i tillegg klarte å score tre mål, så hjalp det begge veiene egentlig.

Erlend Reitan ser ut til å være tilbake én måned ute med lårskade, men høyrebacken er trolig bare aktuell som reserve. Per Ciljan Skjelbred og Anders Konradsen er fortsatt ute med sine leggproblemer. Håpet om å friskmelde mange spillere denne uka ser dermed ut til å sprekke.

- Det kan godt hende. Vi får se litt i morgen (les: i dag), men vi har fortsatt noen spillere som vi gjerne skulle hatt med i treningsgruppa, men som ikke er med, konstaterer Henriksen.

- Det er på tide med den første hjemmeseieren.

- Det er det. Vi må bare fortsette utviklinga som vi hadde i forrige uke og gjøre en god hjemmekamp. Det er i hvert fall målet.

- Hva gjorde dere bra mot Stabæk?

- Jeg syns presset satt litt bedre. Etter hvert som kampen gikk, syns jeg at holdt mer tak i ballen enn i kampene som har vært tidligere. Det var vi som hadde ballen og kontroll på spillet.

- Heldigvis kom vi også til noen flere angrep og avslutninger enn det vi har gjort tidligere. På siste tredjedel av banen har vi vært forholdsvis tamme så langt, men spesielt den siste halvtimen var vi egentlig der vi skal være.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg har noen dager ennå» i forumet! Diskutér «- Jeg har noen dager ennå» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb