English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Forandringer mot Stabæk
Skrevet av Thomas Myren, 4. juli 2020, 14:14

Rosenborg gjør grep for å vinne nok en bortekamp.

VS.


- Jeg ga laget til guttene, men vi venter litt med troppen for å få en siste konsultasjon, kommenterer Trond Henriksen til rbkweb.no.

Det var ingen formasjonstrening i formiddag, men vikartreneren bekrefter at det blir endringer i startoppstillinga etter skuffende 1-1 mot Vålerenga.

Gustav Valsvik fikk instruksjoner etter treninga og ser ut til å spille i stedet for Tore Reginiussen eller Even Hovland. Dessuten er Torgeir Børven høyaktuell for å starte for første gang etter overgangen fra Odd - i så fall på bekostning av Dino Islamovic.

Fordi Birger Meling er på vei til Nimes er det ikke flere spillere å velge blant enn på onsdag, da han sonet karantene.

- For å si det sånn: Jeg gleder meg til at vi får tilbake fire-fem spillere, sånn at vi har bedre valgmuligheter. Det blir også bedre treningsøkter ut av det - spesielt i neste uke, når vi har full treningsuke. Da kan vi se positivt fram på resten av kampprogrammet i juli, som fortsatt er heftig, vurderer Henriksen.

- Denne uka har vi egentlig bare holdt alt nede. Vi gikk gjennom formasjonen midt i uka og hadde videogjennomgang som formasjonstrening på sitt vis i dag. Man gjør hele tida sånn at det blir minst mulig tøft på trening og at vi heller får det ut i kamp.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Det var håp om at Samuel Adegbenro kunne være tilbake fra ankelskaden, men venstrevingen kan fortsatt ikke trene normalt og er igjen uaktuell.

- Samuel sliter litt ennå. Det er klart at når han ikke er med på siste treninga før kamp, så er det litt vanskelig, erkjenner Henriksen.

Også Per Ciljan Skjelbred manglet ute på gresset etter å ha slått opp leggskaden i avskjedskampen for Hertha Berlin forrige lørdag.

- Per regner jeg med at er med på trening i løpet av neste uke, kommenterer "Rambo".

- Hva blir viktig mot Stabæk?

- Det viktigste er å få tre poeng. Men vi ønsker en god prestasjon og heving fra forrige gang. Jeg håper at vi kan starte med nivået som vi hadde mot Vålerenga og gjerne komme litt opp fra det òg.

- Vi må ha kanskje ha litt mer smartness, for vi jaget litt for mye mot Vålerenga, sånn at vi gikk tomme. Vi må ha litt smartness i presset vårt.

- Vi møter et godt lag og et typisk kontringslag med fart på topp og direkte spill. Så det blir helt sikkert en tøff kamp på Nadderud, noe som alle kamper i denne serien har utviklet seg til. Det er aldri noen lette matcher lenger.

- For å bevise at dere er på riktig vei, må dere vinne.

- Klart det. Det er bare å se på tabellen. Jeg har ikke sett så mye på den, men jeg kan å telle poeng. Vi har ikke veldig mange ennå, men vi tar en kamp av gangen. Prestasjon og tre poeng er målet.

PS! Erlend Reitan var endelig med for fullt på treninga i dag, men høyrebacken er ennå ute med lårskade. Anders Konradsen trener fortsatt alternativt etter sin leggskade.

Avspark på Nadderud er klokka 20.30. Eurosport Norge sender kampen.

Mulig Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Gustav Valsvik - Anders Trondsen

Kristoffer Zachariassen - Marius Lundemo - Gjermund Åsen

Pål-André Helland - Torgeir Børven - Emil Ceide


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Forandringer mot Stabæk» i forumet! Diskutér «Forandringer mot Stabæk» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb