English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Gjelder å få den ene kampen der vi vinner
Skrevet av Thomas Myren, 26. juni 2020, 07:56

Even Hovland tror det kan snu for Rosenborg mot Brann.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi skuffer alle: Vi skuffer oss sjøl og alle som er glade i Rosenborg. Det er ikke godt nok. Vi må gå i oss sjøl. På søndag er det Brann som står for tur. Da vi må vi virkelig vise oss fram fra en annen side, slår Hovland fast overfor rbkweb.no etter 2-3-tapet for Bodø/Glimt.

- Det er en skuffet gjeng, som ikke får resultater. Vi løfter oss når vi er ti mann. Da begynner vi å spille fotball, og vi snur det til 2-1. Etterpå klarer vi å slippe inn to mål og tape.

- Det sier seg sjøl at det er fryktelig skuffende når vi nesten tar med oss en positiv boost fra denne kampen. Det gjenstår ti minutter, men vi får det dessverre ikke til.

- Hva skjedde?

- Jeg vet ikke helt hva som skjer på 2-2-målet. De får et fryktelig enkelt mål, virker det som. Jeg har ikke sett det om igjen, så jeg vet ikke akkurat hva som skjer.

- Ett uhell kan skje, men ikke to?

- Det er litt sånn når ting går i mot en. Jeg har vært med på dette før: Vi har ligget nest sist 16. mai. Du har tapt og tapt, men du greier å snu det. Det gjelder å få den ene kampen der vi vinner.

- Hadde vi fått med oss ett poeng her, hadde vi vært fornøyde. Men det er likevel seigt når du har greid å snu kampen til din favør. Fotballkamper lever av scoringer. Når vi scorer to mål på hjemmebane, bør det holde til sjuende og sist.

- Hvordan var det for din del å spille den første seriekampen for året?

- Selvfølgelig gjør det godt å spille fotballkamp igjen. Det er derfor vi trener dag ut og dag inn.

- Valsvik ble foretrukket mot Kristiansund og Molde. Hva tenker du om situasjonen i miidtforsvaret?

- Det er en konkurranse. Det er treneren som bestemmer hvem som spiller. Da må vi respektere det valget han tar. Du kan være så uenig som du vil i de valgene som er tatt, men du må ut og prøve å gjøre det beste for deg sjøl og laget når muligheten er der.

- Hvordan vurderer muligheten for å starte igjen mot Brann?

- Jeg tror ikke det er noen av oss som vil sitte på benken. Alle vil inn og bidra for at vi skal snu dette. Vi må komme oss opp igjen på hesten til søndag. Vi kan ikke grave oss ned. Vi vet at det kommer kamp igjen.

- Som lag må vi levere bedre for at vi skal få nok trepoengere til at vi skal være med i toppen. Skal vi få noe positivt ut av det, må vi slå Brann. Det må være fokuset framover.

- Jo lengre det går uten seier ...?

- Selvfølgelig vanskeligere blir det. Det sier seg sjøl. Nå er vi nede i ei gate. Vi må komme oss fortest mulig ut av den for å begynne å ta poeng.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Gjelder å få den ene kampen der vi vinner» i forumet! Diskutér «- Gjelder å få den ene kampen der vi vinner» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb