English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi ødelegger for oss sjøl
Skrevet av Thomas Myren, 26. juni 2020, 07:56

Rosenborg fortsetter å følge samme skjema som i fjor med bare ett poeng etter tre serierunder.


Foto: Thomas Myren

- Det er mørkt. Det er en tung motbakke vi står i, konstaterer Pål-André Helland overfor rbkweb.no etter 2-3-tapet for Bodø/Glimt.

- Mye skjedde etter at du gikk av banen på stillinga 1-1.

- Vi klarte å snu det med én mann mindre, og det er veldig sterkt. Spesielt med tanke på at vi i 1. omgang blir rævpult, for å si det på godt trøndersk. Så tar vi tak. Paradoksalt syns jeg vi er bedre med én mann mindre. Det virker som om folk gir litt mer faen. Vi kommer til flere situasjoner og en god del avslutninger.

- 2-1-ledelsen greide dere imidlertid ikke å ta vare på.

- De skapte nesten ingenting før det i 2. omgang. Men plutselig hadde vi ting å tape igjen ... Det skal egentlig være to situasjoner der vi er på plass og godt organiserte. Da har det ingenting å si at vi er ti mann. For vi er nok mann på riktig side. Men vi ødelegger for oss sjøl. Det er godt gjort av Glimt, men de to målene er for dårlig av oss.

- Igjen er det sånn at det snu i neste kamp.

- Det er det vi må tenke. Det er ikke noen vits i å gå inn i en kamp og tenke at "nå taper vi". Da må vi heller sende andre folk. Vi må bare gjøre det beste ut av det. Heldigvis har vi ny kamp om tre dager. Det blir ikke noe verre enn det det er nå.

- Det blir nok en tøff kamp mot Brann. Dere møter mange gode lag i starten av serien.

- Vi hadde møtt dem uansett i løpet av sesongen.

- Hva tenker du om å dra til Bergen?

- Det blir godt! Det er lenge siden at jeg har kjørt fly! Vi har stort sett gode erfaringer fra Brann stadion de siste årene, så det gleder vi oss til.

- Tåler du enda en kamp denne uka?

- Ja, det gikk fint med leggen. Jeg har lyst til å røre ballen litt mer denne gang. I 1. omgang tror jeg at jeg var borti tre-fire ganger. Det blir litt for lite.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi ødelegger for oss sjøl» i forumet! Diskutér «- Vi ødelegger for oss sjøl» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb