English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Sesongstart utsatt på ny
Skrevet av Thomas Myren, 7. april 2020, 17:39

Myndighetene har forlenget forbudet mot kultur- og idrettsarrangementer til 15. juni.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Sesongstart ytterligere utsatt (24.03.20)
Permitterer 39 ansatte (18.03.20)
Sesongstart utsatt til mai (12.03.20)

Den sentrale beslutninga gjør at eliteserien trolig tidligst begynner et par uker senere siden at klubbene har ønske om å spille noen treningskamper i forkant.

Det betyr i så fall at elleve eller tolv serierunder må plasseres inn i ledige midtuker og helger samt utover i desember. Etter det rbkweb.no erfarer, er det mer sannsynlig at Norges Fotballforbund omarbeider hele terminlista enn at for eksempel den oppsatte hjemmekampen mot Viking fredag 26. juni eller bortemøtet mot Stabæk onsdag 1. juli blir premiere.

Opprinnelig skulle Rosenborg ha sparket i gang serien mot Brann i forgårs. Den første utsettelsen for å hindre spredning av koronaviruset var til langhelga 1.-3. mai. Deretter ble seriestart flyttet til helga 23.-24. mai.

Det planlegges fortsatt å gjennomføre 30 serierunder og sju runder av norgesmesterskapet. NM-kvalifiseringa er derimot avlyst.

Trenere og spillere i Rosenborg har formelt ferie fram til 23. april, men det er tilrettelagt for treninger på Lerkendal. For å spare kostnader kan det deretter bli aktuelt med lønnskutt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Sesongstart utsatt på ny» i forumet! Diskutér «Sesongstart utsatt på ny» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb