English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Helmersen tar avgjørelsen senere
Skrevet av Thomas Myren, 28. mars 2020, 19:40

Andreas Helmersen vil fullføre opptreninga før han avgjør om venstrekneet tåler at han fortsetter karrieren.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Helmersen vurderer å legge opp (18.01.20)
- Det er tragisk (17.02.19)

- Tanken min er at jeg skal trene meg godt nok opp og se hvordan det blir. Jeg må ta beslutningen selv - om det er trygt eller ikke, sier Helmersen til Eurosport.

Etter en fin 2018-sesong i Ranheim ble den daværende U21-landslagsspissen leid ut på ny - denne gang til Odd. I en treningskamp mot CSKA Moskva i februar i fjor røyk korsbåndet i venstrekneet - sånn som i 2015, 2016 og 2017.

- I mitt hode har jeg ikke i tankene å gi meg. Jeg føler jeg har kommet så langt og gått gjennom så mange skader at jeg ikke kan gi meg. Jeg gjør alt i min makt for å prøve å få det til igjen, uttaler Helmersen.

Hittil har angrepstalentet måttet nøye seg med springing og styrketrening, men framover skal han begynne med fotballbevegelser innendørs før han endelig kan prøve seg ute på treningsbanen igjen. Håpet er å få spille kamper i løpet av sesongen.

- Jeg skal komme meg tilbake på banen og bli fast spiss i Rosenborg. Det har jeg hatt i bakhodet hele tiden. Målet er å komme tilbake, bli god og sterk nok til å spille fast på Rosenborg og deretter gå til utlandet. Det har vært målet hele tiden, slår Helmersen fast.

Trondhjemmeren har kontrakt med RBK ut året. Han fikk åtte kamper i 2015-17 før leieoppholdene.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Helmersen tar avgjørelsen senere» i forumet! Diskutér «Helmersen tar avgjørelsen senere» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb