English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi får ta ei vurdering
Skrevet av Thomas Myren, 5. februar 2020, 07:17

Marius Lundemo kan skrive under for ny klubb om han vil.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Først må jeg få et tilbud (18.12.19)

Midtbanespilleren var et førstevalg i store deler av forrige sesong, men Rosenborg har foreløpig ikke forlenget med ham.

- Hans kontrakt går ut i sommer, men vi får se. Han har vært en del skadet, og han er skadet nå. Vi får ta ei vurdering på hva vi skal gjøre, sier Mikael Dorsin til rbkweb.no.

- Det blir en dialog med Lundemo framover?

- Det blir alltid en dialog. Vi følger med. Vi får se hva vi skal gjøre og hva som hender i spillertroppen. Det er fortsatt bare i begynnelsen av februar.

Norge, Sverige og USA er blant de få landene med fortsatt åpent overgangsvindu. Det betyr at Rosenborg trolig får beholde alle spillerne som klubben ønsker å beholde i vårsesongen.

- Blant spillerne med kontrakt bestemmer vi hvem som vi vil ha. Det er vår avgjørelse. Så får vi se hva som hender med spillere ut. Det kan hende at det kanskje forsvinner noen ut. Det er ikke bare opp til oss. Det er alltid et samarbeid med spillerne og andre klubber. Det handler om dialog og behovene hos oss, kommenterer Dorsin.

Et relevant spørsmål er om RBK har plass til tre midtspisser. Det ble ingen Gaziantep-overgang for Alexander Søderlund, som dermed må kjempe med Dino Islamovic og Erik Botheim.

- I utgangspunktet er det best å ha to, men nå er det som det er. Det er alltid konkurranse, slår Dorsin fast.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi får ta ei vurdering» i forumet! Diskutér «- Vi får ta ei vurdering» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb