English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg vet hva jeg har inne
Skrevet av Thomas Karlsen, 28. januar 2020, 07:22

Skader ødela hele forsesongen - og mye av sesongen - for Anders Trondsen i fjor.Lillehamringen ble utpekt som midtbanesjef for nøyaktig ett år siden, men han sleit med skader - først i hofta og så i låret. Marius Lundemo grep muligheten i stedet.

- Det er morsomt å få være med guttene fra start av. Jeg håper at jeg kan klare å unngå skader i hele oppkjøringa. Da tror jeg at det bli veldig bra. Jeg vet hva jeg har inne når jeg får en lengre perioder uten skade, sier Trondsen til rbkweb.no.

- Hva har det å si å være skadefri i sesongoppkjøringa?

- Det legger jo grunnlaget for hele sesongen. I sesongen er det litt vanskeligere å komme inn i det, for det er mye kamper og ikke fullt så harde treninger, som en som har vært ute lenge helst bør ha.

- Kom du skjevt ut fra start av i fjor?

- Ja, det gjorde også at jeg slo opp igjen den samme skaden. Jeg hadde ikke grunnlaget som trengtes. Da jeg gikk fra ikke å ha grunnlag til å spille et par kamper på et par dager, ble det litt for tøft. Da satt skaden igjen. Det var en gjenganger i hele fjor.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Skal du spille sentralt eller indreløper i år?

- Det kommer litt an på hva treneren velger. Men sånn som vi spiller nå, trives jeg godt som sentral. Jeg har spilt i den posisjonen før òg. Så lenge at jeg kommer meg i godt, gammelt slag, så tror jeg at det skal bli morsomt å spille fotball i år.

- Lundemo er skadet, så du har en konkurrent mindre for tida. Hvordan skal du ta sjansen og vise deg fram fra første kamp av?

- Man har alltid lyst til å gjøre en god figur og starte med å komme inn i riktig spor. For meg og for alle på laget er nok hovedfokus på å være i knallform når serien starter. Det er det viktigste. Men å få en god opplevelse allerede nå, er ikke feil.

- Det ligger an til å bli en helt annen sesong i 2020 både for din og Rosenborg sin del?

- Ja, det håper jeg inderlig! Det er ikke noe gøy å sitte og se på matcher fra tribuneplass. Forhåpentligvis skal jeg unngå det mest mulig i år.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg vet hva jeg har inne» i forumet! Diskutér «- Jeg vet hva jeg har inne» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb