English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Fortsatt tyrkisk interesse for Søderlund
Skrevet av Thomas Myren, 20. januar 2020, 22:50

Gaziantep har ikke gitt opp å kjøpe Alexander Søderlund.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Regner med at jeg er med videre (28.12.19)

Samtalene med tyrkerne i romjula var resultatløse, men trener Marius Sumudica bekreftet på en pressekonferanse på lørdag at interessen fortsatt er høyst reell:

- Vi arbeider med noen navn. Det er to spillere som jeg vil ha: Den ene er Alexandru Chipciu, og den andre er Alexander Søderlund. Jeg håper at de kommer, sa Sumudica ifølge Milliyet og la til:

- Jeg er misfornøyd med at de ikke har kommet, men la oss se om hva som skjer. Jeg skylder ikke på noen for at overgangene ikke har skjedd.

Chipciu forlot Anderlecht allerede i helga, men han havnet i Cluj. Spørsmålet er om Rosenborg er villige til å selge Søderlund etter kjøpet av Dino Islamovic.

- Det har vært interesse uten at det har blitt til noe. Alt kan skje i fotball, men akkurat nå er jeg fokusert på å gjøre det bra her. Jeg trives godt og har en klar plan om å være bedre enn i de siste to årene, kommenterte Søderlund til Adresseavisen i forrige uke.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Fortsatt tyrkisk interesse for Søderlund» i forumet! Diskutér «Fortsatt tyrkisk interesse for Søderlund» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb