English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Lojalitet går begge veier
Skrevet av Thomas Myren, 17. januar 2020, 16:55

Rosenborg ga bort Mike Jensen gratis til APOEL Nikosia.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg er utrolig takknemlig (11.01.20)

- Klubben har vært imponerende, og jeg skylder dem en stor takk for deres måte å håndtere det her på, sier Jensen til Bold.

- De var både løsningsorienterte og profesjonelle. Vi diskuterte selvfølgelig underveis, men Rosenborg var åpne i dialogen, selv om de helst ikke ville la meg gå.

Ifølge Adresseavisen fikk APOEL hente kapteinen gratis sjøl om han hadde to år igjen av kontrakten fordi at RBK blant annet ønsket å redusere lønnskostnadene. Med solide prestasjonsbonuser hadde Jensen i forfjor hele 6,5 millioner kroner i skattbar inntekt.

Dessuten er det ei kjensgjerning at Kristoffer Zachariassen er kjøpt fra Sarpsborg, mens at Per Ciljan Skjelbred er aktuell for sommerovergang.

- Skiftet kom ut av ingenting. Jeg hadde slett ikke forestilt meg at det skulle skje. Man vet at fotballverdenen er spesiell, og at tingene kan skje ut av ingenting, men jeg hadde på ingen måte forberedt meg på det, innrømmer Jensen.

- Rosenborg har bevist at lojalitet går begge veier og ikke kun handler om spillerne. Klubben har opptrått lojalt overfor en spiller som har gjort alt for klubben i mange år. Det hele skjedde på en god og ordentlig måte, som jeg er meget takknemlig for.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Lojalitet går begge veier» i forumet! Diskutér «- Lojalitet går begge veier» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb