English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Laget som klarer å komme opp med noe ekstra, kommer til å ta det
Skrevet av Thomas Karlsen og Thomas Myren, 22. juli 2019, 18:13

Eirik Horneland spår to tette kamper mot BATE Borisov.

VS.


- Jeg tror det blir et jevnt oppgjør. Det er det laget som klarer å komme opp med noe ekstra, som kommer til å ta det, spår Horneland overfor rbkweb.no.

- Det er en tøff motstander, som er vant til å spille i Europa - de har brei erfaring derfra. Det er et lag som er vant til å vinne mye, så vi må opp på vårt aller beste for å konkurrere mot dem.

Den europeiske statistikken til motstanderen i 2. kvalifiseringsrunde er imponerende med ni gruppespill siden 2008. Fire av deltakelsene har vært i Champions League - i 2008, 2011, 2014 og 2015.

Forrige sesong endte med sammenlagttap for Arsenal i 16.-delsfinalen - etter at BATE vant 1-0 i første kamp på hjemmebane.- Det er et lag som er godt organisert med bra displin og løpskraft. De har bra fotballspillere, som har bra med kvaliteter, skryter Horneland.

Slik som Rosenborg er BATE dessuten i full gang med hjemlig serie, der de ligger på 2. plass med én kamp mindre spilt enn serieleder Dinamo Brest.

Like fullt sleit de hviterussiske mesterne med å gå videre fra 1. runde i kvalifiseringa, der de trengte to seine scoringer i Polen for å slå ut Piast Gliwice - foran øynene på Trond Henriksen.

- Det var to jevne oppgjør, som ble avgjort helt på slutten av kamp to. Det kan fort skje i dette oppgjøret òg, kommenterer Horneland.

Kanskje nettopp problemene til BATE i forrige runde - samt at returkampen blir spilt i Trondheim, gjør at useedede Rosenborg plutselig har blitt sammenlagtfavoritt hos spillselskapene.

Det er dessuten verdt å merke seg at RBK leder på innbyrdes oppgjør mot BATE Borisov etter 3-2-seier i den første og hittil siste treningskampen mellom lagene i 2013.

Avreise fra Værnes i morgen er klokka 13. Rosenborg gjør et uvanlig valg ved å kutte ut trening på stadion i Hviterussland etter ankomst. Årsaken er at man ønsker å bo i hovedstaden på hotell med ordentlig standard.

- Det er bra distanse fra Minsk til Borisov. Derfor har vi valgt å trene hjemme og bare legge oss til rette der i morgen ettermiddag, forklarer Horneland.

Samuel Adegbenro er friskmeldt etter lyskeskaden på Ranheim for snart tre uker siden. Det gjenstår å se om han går rett inn på laget eller om Yann-Erik de Lanlay eller Pål André Helland får sjansen.

Erik Botheim har fått fri fram til fredag etter at Norge i går ble slått ut av G19-EM.

Avspark på Borisov arena er klokka 19 norsk tid. TV2 Sport 1 sender.

Mulig Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Even Hovland - Birger Meling

Mike Jensen - Marius Lundemo - Anders Konradsen

David Akintola - Alexander Søderlund - Samuel Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Laget som klarer å komme opp med noe ekstra, kommer til å ta det» i forumet! Diskutér «- Laget som klarer å komme opp med noe ekstra, kommer til å ta det» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb