Utskrift fra rbkweb.no

Medspillerne presser ut Bendtner
Skrevet av Thomas Myren, 23. mai 2019, 16:17

Et spilleropprør er en av årsakene til at Nicklas Bendtner er i ferd med å bli fristilt fra kontrakten med Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har ikke fått inntrykk av at jeg skulle ha verken en hel eller halv spillergruppe imot meg, hveder Bendtner overfor Adresseavisen.

Like fullt skal lagkameratene over tid ha vært misfornøyde med innsatsen til den største stjerna - spesielt på trening. På den siste økta før generalprøven i Norrköping i mars smalt det: Laget til Bendtner tapte, og medspillerne var så frustrerte over det de mente var manglende løping fra dansken at de gikk av banen i protest.

I tillegg skal de andre spillerne i Rosenborg ha følt at Bendtner tidligere fikk lov til å ta seg friheter i hverdagen uten at Kåre Ingebirgtsen eller Rini Coolen satte foten ned.

Eirik Horneland skal derimot ha sagt seg enig i synet til spillergruppa. Treneren ønsker ikke å ha Bendtner med videre. Etter 0-3-tapet i Molde begynte derfor prosessen med å fristille ham fra kontrakten.

Forhandlingene pågår fortsatt. Trolig krever 2017-toppscoreren sluttpakke for å si fra seg lønn ut året.

- Noen ganger kan det være lettere å finne en å legge skylden på når det ikke fungerer for kollektivet. Her er det klart at en spiller med min historie og status står først i køen. Min erfaring er at man kommer lengst med å kommunisere sin misnøye direkte til sin lagkamerat eller spiller. Det har jeg selvfølgelig tillit til at man fortsatt gjør i RBK, kommenterer Nicklas Bendtner.

nyheter
forum