English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Innsats og tæl blir viktig
Skrevet av Thomas Myren, 10. mai 2019, 09:38

André Hansen tror at supporterne ennå må på vente på finspill fra Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi har en viktig måned foran oss. Det er nok kamper der både innsats og tæl blir viktig. Vi ønsker selvfølgelig å spille bedre fotball, men fram til ferien begynner, handler det om å ta mest mulig poeng, sier Hansen til rbkweb.no.

1-0-seieren over Sarpsborg var forhåpentligvis begynnelsen på noe stort.

- Vi leter alltid etter å finne melodien. Alle sammen fant ut at melodien er trykk, innsats, tæl og vinne dueller. Vi trykket inn et mål gjennom Mike: Det er innlegg i boks, og vi står etter. Det må det alltid være. Ellers vinner vi ikke fotballkamper, slår sisteskansen fast.

- Så får langskuddene i krysset, overtall mot back og finspillet komme etter hvert. Per dags dato ligger vi nest sist på tabellen, og vi må bare erkjenne hvor vi ligger og jobbe ut i fra det.

- Unge krefter slapp til mot Sarpsborg.

- Jeg syns de kommer inn med det vi forventer av dem med tæl og innsats. De kan la seg prege, men de er såpass unge at de ikke tenker så mye over det. Vi eldre tenker mer konsekvenser og kanskje litt mer negativt. De unge tenker at nå får de endelig muligheten og bare "gønner" på.

- Botheim løp og trykket i 55 minutter. Da hadde han gjort jobben sin, og vi kunne sette innpå Søder, som kan duellere og ta i mot baller.

- Hvor viktig er kombinasjonen av rutine og ungt pågangsmot?

- Jeg tror det er viktig med den dynamikken i enhver tropp. I alle lag tar treneren ut en førsteellever som han tror skal funke hele veien, men noen ganger kommer det skader og noen ganger klarer man ikke å prestere med laget som er valgt ut. Da må man kanskje prøve noe annet. Det gjorde vi, og det fungerte.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Innsats og tæl blir viktig» i forumet! Diskutér «- Innsats og tæl blir viktig» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb