English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi vet at vi kan skape trøbbel
Skrevet av Thomas Myren, 28. april 2019, 12:05

Betyr seier over Molde så mye at uavgjort ikke er godt nok?


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er klart at uavgjort ikke gir fryktelig mye poeng. Det er vanskelig å si hvordan kampen utvikler seg. Vi reiser dit for å prøve å ta tre poeng, svarer Tore Reginiussen til rbkweb.no.

- Vi vet at det er en tøff plass å komme. De har hatt en bedre start enn oss og har nok litt mer selvtillit og godfølelse. Samtidig så snudde vi det mot Molde i fjor, og det kan vi fint gjøre i år òg.

- Hvordan skal dere score i Molde?

- Vi må være enda raskere og spille hurtigere. Vi må flytte ballen kjappere. Ikke minst når vi kommer oss rundt, må vi komme stupende inn i boksen og gjøre det vanskelig for dem som skal forsvare seg. Vi må komme tungt inn med mye folk. Da vet vi at vi kan skape trøbbel.

- Vi har jobbet bra denne uka og trent godt. Jeg føler at vi er litt på gang. Vi har på en måte videreutviklet og jobbet videre med det vi gjorde i forrige kamp. Selv om det ikke var all verdens, var det i hvert fall et steg i riktig retning.

- Hvis vi bare klarer å få det enda bedre til, så er det bra merd energi og humør i gruppa. Vi reiser dit med god tro.

- Hva lærte dere av kampen i Molde i fjor høst?

- Vi fikk kjørt oss da. Vi var ikke på stasjonen og litt for seine i alt. Da var vi en klasse under vårt beste. Samtidig vet vi at hvis vi kommer oss opp mot vårt beste, så har vi spillere som er gode nok til å kunne slå Molde.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi vet at vi kan skape trøbbel» i forumet! Diskutér «- Vi vet at vi kan skape trøbbel» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb