English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Toget forlater snart perrongen
Skrevet av Thomas Myren, 25. april 2019, 06:50

Sånn som i fjor håper Rosenborg å snu ei elendig serieinnledning mot Molde.- Hvorfor ikke? Utfra hvordan vi har prestert, poengfangst og Moldes spill de første fire rundene er det kanskje ingen som forventer noe av oss. Vi kan for en gangs skyld være underdogs, sjøl om det ikke er et noe stempel vi ønsker på oss, konstaterer André Hansen overfor rbkweb.no.

- Det er alltid godt å vinne mot Molde. Og om du ser litt større på det, må vi begynne å ta trepoengere hvis vi har lyst til å stå igjen som seriemestere til slutt. Toget forlater snart perrongen, og da må vi være med.

- Ser du forbedring i spillet?

- Nå spiller vi 4-3-3 - den originale Rosenborg-formasjonen. Det gir oss litt mer trygghet defensivt. Vi står litt bedre enn det vi har gjort i innledninga. Det er mer kjent.

- Burde dere ikke ha endret på midtbanestrukturen i vinter?

- Det får nesten de som står ansvarlig for det svare på. Dette valgte vi å gå for da vi startet opp, og vi kan ikke bare gi oss etter bare et par uker. Når man starter på noe nytt, må man stå i det. Men man må selvfølgelig evaluere fortløpende.

- Nå vil jeg anta at trenerne har tenkt at vi har kommet litt skeivt avgårde, og at det kanskje kunne løse seg ved å gå tilbake til kjente ting. Vi har ikke fått det til å fungere helt i 4-4-2.

- Du holdte nullen for første gang i år mot Strømsgodset.

- Vi får med oss det lille der. Det er greit å få stoppet baklengsmålene. Det har vært litt for mange av dem i innledninga. Da er det heller ikke lett å vinne fotballkamper. Selv om jeg vet at supporterne heller ønsker 4-3 enn 1-0, så er 0-0 er et steg nærmere å vinne fotballkamper.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Toget forlater snart perrongen» i forumet! Diskutér «- Toget forlater snart perrongen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb