English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi må ikke stå oppå hverandre
Skrevet av Thomas Myren, 18. april 2019, 11:23

Hva må Rosenborg gjøre annerledes i kampforberedelsene mot Strømsgodset?


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det får være opp til treneren. Jeg tror det handler om å komme tre-fire hakk opp individuelt. Vi må få hevet laget sammen. Jeg tror vi må starte der, innleder Gjermund Åsen til rbkweb.no.

- Så er det noen små detaljer i spillet, som vi må rette på. Vi er nødt til å skape mer sjanser, ha mer relasjoner og flyt i spllet.

- Nå er det ofte en løsning med lang ball i stedet for at vi tar med oss midtbanen, spiller gjennom den og får satt opp kantspillerne og spissen i gode posisjoner. Vi velger den lange ballen fordi det er litt enklere. Det blir kriging og lite effektivt angrepsspill. Vi må absolutt bli mye bedre i eget spill.

- Er håpet at den første seieren fører til mer flyt?

- Når vi er på trening flyter det veldig bra. Jeg tror det bare er små justeringer som skal til i forhold posisjonene våre og posisjonering. Vi må ikke stå oppå hverandre. Vi må gå samtidig - få til godfoten og relasjoner, som Rosenborg var veldig god på før.

- Vi har vist før at det er veldig mange gode fotballspillere. Det er bare enkle justeringer. Så blir det veldig bra.

- Det blir uansett enda viktigere å slå Strømsgodset nå.

- Ja, vi lengter fryktelig etter den seieren nå. Nå har det gått tre kamper. Det eneste som gjelder mot Strømsgodset er seier og at vi gjør en god prestasjon. Vi må få hele pakken. Det viktigste er at vi vinner, men vi vil gjerne også få en god prestasjon, der vi leverer god angrepsfotball igjen.

- Dere hadde bare sjanser på dødballer mot Stabæk.

- Ja, jeg syns vi er litt "stor". Vi er litt ute av posisjoner. Til dels er grunnen til at vi får kontringer i mot at vi er uorganiserte.

- Også har vi ikke noen spesiell rytme på siste tredjedelen av banen. Vi kommer liksom ikke kontrollert opp dit, slik at vi får folk i gode posisjoner. Så det lugger.

- Tålte dere ikke at Stabæk tok ledelsen på ny?

- Nja, vi er ganske nære å få 2-2. Baba header i stanga, og den sjansen er ganske feit. Men utenom det blir det litt krampeaktig.

- Noen flytter opp for langballer, mens andre holder på og triller ballen bak. Vi blir ikke helt enige om hva vi skal gjøre. Vi får liksom ikke det sluttrykket på Stabæk som vi bør ha. 3-1 borte mot Stabæk er rett og slett pinlig og ikke godt nok. Det er stryk.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må ikke stå oppå hverandre» i forumet! Diskutér «- Vi må ikke stå oppå hverandre» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb